Systém Xbox s mesačným platom „All Access“ bude konečne spustený vo Veľkej Británii budúci týždeň

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Xbox je spustenie novej platobnej schémy, ktorá hráčom umožní kúpiť si konzolu Xbox a získať prístup k širokej škále konzol video hry bez akýchkoľvek nákladov vopred.



Herná odnož Microsoftu uviedla, že Xbox All Access bude predstavený vo Veľkej Británii 5. novembra.



Schéma ponúka konzolu Xbox a členstvo v jej online službe Game Pass Ultimate, ktorá poskytuje prístup k viac ako 100 hrám za mesačný poplatok, ktorý sa platí počas dvoch rokov.



Bude k dispozícii u maloobchodníkov Game a Smyths Toys, potvrdil Xbox, s cenami predplatného od 17,99 GBP mesačne.

Služba bola prvýkrát testovaná v Spojených štátoch v roku 2018, ale teraz bude po prvýkrát plne spustená vo Veľkej Británii, USA a Austrálii.

Xbox All Access (Obrázok: Xbox)



Pre každý z troch aktuálne dostupných modelov konzoly Xbox budú dostupné rôzne verzie programu.

Predplatitelia si tiež budú môcť vybrať upgrade na konzolu novej generácie spoločnosti, v súčasnosti známu ako Project Scarlett, keď bude vydaná na konci budúceho roka.



Generálny manažér marketingu platforiem a zariadení spoločnosti Microsoft Jeff Gattis uviedol, že nová služba je „prvým programom svojho druhu“.

„Z hľadiska dizajnu je spotrebiteľ v samom centre Xbox All Access. Xbox All Access poskytuje hráčom všetko, čo potrebujú, aby mohli začať hrať, na najnovších zariadeniach s najnovšími hrami.

„Nielen z flexibility nákupu má prospech zákazník, ale aj obsah a kvalita programu,“ povedal.

„Toto je prvý program svojho druhu pre Xbox a sme radi, že hráčom poskytujeme nové spôsoby, ako zažiť najlepšiu hodnotu a možnosť výberu pri hraní hier.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Novinky z videohier

„Sme tiež nadšení, že môžeme našim fanúšikom poskytnúť ešte väčšiu hodnotu tým, že im umožníme zažiť tie najlepšie hry Xbox One s jednoduchou cestou k inovácii na Project Scarlett, keď bude uvedený na trh spolu s Halo Infinite počas sviatkov 2020.

„Toto je len začiatok pre Xbox All Access – sme nadšení, že môžeme sprístupniť Xbox All Access ešte väčšiemu počtu hráčov a tešíme sa na rozšírenie programu na ďalšie trhy a maloobchod v budúcom roku.“

Minulý týždeň posledné finančné výsledky Microsoftu ukázali 7% pokles príjmov z Xboxu, ktorý podľa spoločnosti spôsobil pokles predaja konzol.

Začiatkom tohto mesiaca herný gigant tiež spustil prvú verejnú ukážku svojej streamovacej služby – Project xCloud – ktorá umožňuje hráčom po prvýkrát hrať hry Xbox na mobilných zariadeniach, ako sú smartfóny a tablety.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: