Xbox zahŕňa populárny meme a vtipy „Xbox Series X vyzerá ako chladnička“

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Xbox si dnes počas udalosti Inside Xbox robil srandu sám zo seba a žartoval, že Xbox Series X „vyzerá ako chladnička“.



Počas živého prenosu Aaron Greenberg, GM, Xbox Games Marketing v spoločnosti Microsoft vtipkoval, že konzola vyzerá ako chladnička – porovnanie, ktoré si mnohí fanúšikovia nakreslili od predstavenia konzoly začiatkom tohto roka.



Pán Greenberg tiež vytvoril veselé pozadie, keď hovoril do kamery a ukázal obrovskú konzolu Xbox Series X podoprenú ako chladnička.



Nie je prekvapením, že sa naň hrnulo veľa fanúšikov Twitter pochváliť bezstarostný prístup Xboxu k porovnaniam.

Jeden používateľ napísal: Páči sa mi, keď spoločnosti prijímajú memy. Chladnička Xbox.

Ďalší povedal: Toto je niečo, na čo si stále zvykám, keď vidím vývojárov a manažérov naživo vysielať z domu. Tiež chladnička @Xbox, je skutočná.



Počas živého prenosu Aaron Greenberg, GM, Xbox Games Marketing v spoločnosti Microsoft žartoval, že konzola vyzerá ako chladnička – porovnanie, ktoré si mnohí fanúšikovia nakreslili od predstavenia konzoly začiatkom tohto roka.

A jeden napísal: Fair play pre Xbox za vloženie tejto chladničky! Usmievavá tvár s otvorenými ústami a studeným potom #XboxSeriesX.



Udalosť Inside Xbox práve prebieha a očakáva sa, že Xbox sa zameria na uvedenie hier na Xbox Series X.

Jerret West, CVP, Gaming Marketing v Xboxe, povedal: Pre májovú aktualizáciu Xbox 20/20 sa zameriame na to, aby sme vám poskytli prvý pohľad na hru novej generácie, upútavky a ukážky od širokej škály vydavateľských partnerov a nezávislých vývojárov. na celom svete a v odvetví, vrátane nedávno oznámeného Assassin's Creed Valhalla od Ubisoftu, a počuť od tvorcov hier o tom, čo robia so svojimi hrami na Xbox Series X.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Xbox Series X

Budeme potvrdzovať hry, ktoré využívajú našu novú funkciu Smart Delivery, ktorá zaisťuje, že budete vždy hrať tú najlepšiu verziu hier, ktoré vlastníte pre svoju konzolu, a to naprieč generáciami.

A všetky hry, ktoré uvidíte, budú optimalizované pre Xbox Series X, čo znamená, že sú vytvorené tak, aby využívali výkonné funkcie Xbox Series X, vďaka ktorým hry vyzerajú a vyzerajú neuveriteľne, vrátane rozlíšenia 4K pri rýchlosti až 120 snímok za sekundu, DirectStorage, hardvérovo akcelerované raytracing DirectX, super rýchle načítanie a oveľa viac.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: