World of Warcraft Classic dostane dátum vydania, keďže boli oznámené oslavy 15. výročia

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

World of Warcraft si tento rok pripomína svoje 15. výročie a na oslavu míľnikových narodenín MMORPG Blizzard oznámili, že World of Warcraft Classic vyjde 27. augusta.



Hráči a fanúšikovia na celom svete budú môcť znovu prežiť – alebo po prvýkrát zažiť – začiatky Azerothu.



poradie tímov euro 2016

Od 15. mája bude Blizzard pozývať vybraných hráčov do uzavretej beta verzie, zatiaľ čo ďalší budú privedení na záťažové testy od mája do júla. Ak máte chuť zúčastniť sa, tu sa môžete prihlásiť .



Po spustení sa hra bude zahrnutá pre všetkých súčasných predplatiteľov bez dodatočných nákladov a umožní hráčom znovu zažiť momenty, ktoré definovali skoré WoW, ako sú nájazdy pre 40 hráčov na Molten Core, niekoľkodňové PvP bitky v Tarren Mill a veľké celoserverové úsilie otvoriť brány Ahn'Qiraj.

Doprajte si dávku nostalgie s World of Warcraft Classic (Obrázok: Blizzard)

World of Warcraft Classic bol pôvodne ohlásený na Blizzcone 2017 a podľa J. Allena Bracka, prezidenta Blizzard Entertainment, nebolo prerobiť milovanú hru jednoduché.



Vybudovanie a spustenie World of Warcraft v roku 2004 bolo podľa neho nesmierne náročné.

Tornádo doslova strhlo strechu z jedného z dátových centier hry počas prvých dní testovania – ale Blizzard mal to šťastie, že mal stovky, potom tisíce a potom milióny ľudí na celom svete, ktorí fandili našim vývojárom.



červená karta sam sodje

Príchod Classic je súčasťou osláv Blizzardu 15 rokov WoW (a 25 rokov Warcraftu).

Zažite originálne WoW (Obrázok: Blizzard)

Oslavy 15. výročia

Aby sme pomohli osláviť významný míľnik v histórii Azerothu, hráči sú tiež pozvaní, aby sa pripojili k slávnostiam prostredníctvom udalosti v hre a novej zberateľskej edície so sochou Ragnarosa.

jeremy o'connell veľký brat

Zberateľský boxset má vyjsť 8. októbra a bude obsahovať množstvo zberateľských predmetov a bonusový predmet v hre.

Zberateľská edícia obsahuje množstvo tovaru (Obrázok: Blizzard)

Fanúšikovia môžu očakávať, že balíček bude obsahovať 30 dní herného času pre World of Warcraft, impozantnú sochu Ragnarosa, pána ohňa, ktorá je vysoká viac ako 10 palcov, špendlík zobrazujúci hlavu Onyxie, Broodmother of the Black Dragonflight, podložku pod myš zdobenú mapa Azerothu, súbor umeleckých výtlačkov, ktoré ilustrujú slávnu minulosť Azerothu, a pár mountov - Alabaster Stormtalon a Alabaster Thunderwing - na počesť okamihu, keď sa hráči WoW prvýkrát dostali do neba.

Pri príležitosti osláv sa budú konať udalosti v hre (Obrázok: Blizzard)

Manželka Richard Ruin

Spomienkové slávnosti vyvrcholia nájazdom pre 25 hráčov (prístupný cez Raid Finder), ktorý postaví hráčov proti niektorým z najznámejších bossov z celej histórie hry.

Hráči, ktorí prejdú touto epickou skúškou, získajú držiak Obsidian Worldbreaker, ktorý je navrhnutý tak, aby evokoval strašnú tvár starodávneho Dragon Aspect Deathwing the Destroyer.

Zberateľská edícia World of Warcraft k 15. výročiu bude k dispozícii za SRP 89,99 GBP. Hráči si môžu predkúpiť už dnes na gear.blizzard.com a u vybraných predajcov po celom svete.

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: