WhatsApp trik vám umožňuje aktivovať „skrytý režim“, aby ste sa neobjavili online ani „nepísali“

Technológie

S viac ako dvoma miliardami používateľov na celom svete WhatsApp je bezpochyby jednou z najpopulárnejších aplikácií na odosielanie správ.

Ak používate WhatsApp, je pravdepodobné, že máte základy, ale existuje množstvo užitočných funkcií, o ktorých ste možno nevedeli.

Jeden z najužitočnejších trikov vám umožňuje vyladiť nastavenia ochrany osobných údajov, takže vaše kontakty nebudú môcť vidieť, kedy ste boli naposledy online.

Funkcia „online“ WhatsApp je predvolená a informuje vaše kontakty, či ste online.

WhatsApp vysvetlil: Ak je kontakt online, má na svojom zariadení v popredí otvorený WhatsApp a je pripojený k internetu. Nemusí to však nevyhnutne znamenať, že si kontakt prečítal vašu správu.

Medzitým „naposledy videné“ sa týka posledného použitia WhatsApp.

(Obrázok: Photothek cez Getty Images)

WhatsApp v predvolenom nastavení nastavuje vaše nastavenia ochrany osobných údajov tak, aby každý kontakt mohol vidieť vaše potvrdenia o prečítaní, naposledy online, o a profilovú fotografiu.

Tieto nastavenia však môžete zmeniť, čo znamená, že vaši priatelia nebudú môcť vidieť, kedy ste boli naposledy online:

    1. Otvorte WhatsApp na svojom smartfóne
    2. Klepnite na ikonu Nastavenia v pravom dolnom rohu obrazovky
    3. Klepnite na položku Účet
    4. Klepnite na položku Súkromie
    5. Klepnite na „Naposledy videné“ a potom na Nikto
    6. Potvrdenia o prečítaní môžete tiež vypnúť v spodnej časti obrazovky
    Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

    Je potrebné pamätať na niekoľko dôležitých upozornení:

    - Ak nezdieľate svoju poslednú návštevu, neuvidíte, kedy ste boli naposledy online.

    - Ak vypnete potvrdenia o prečítaní, nebudete môcť vidieť potvrdenia o prečítaní od iných ľudí. Pre skupinové rozhovory sa vždy odosielajú potvrdenia o prečítaní.

    - Ak kontakt zakázal potvrdenia o prečítaní, neuvidíte, že si prezrel vašu aktualizáciu stavu.

    Aplikácie na iPhone

    Najnovšia veda a technika

    Aj keď neexistuje žiadny oficiálny spôsob, ako sa skryť, keď ste online, pre používateľov iPhone v systéme iOS 13 existuje záludné riešenie.

    Počkajte, kým na váš iPhone príde správa, aby sa na uzamknutej obrazovke zobrazilo upozornenie.

    Stlačte upozornenie nadol a zobrazí sa celý text – môžete sa posunúť nadol, aby ste videli celú správu.

    lacný ray-ban wayfarer

    Najlepšie na tom je, že kým si správu prečítate, nespustí modré zaškrtnutie ani neukáže, že ste boli online!

    Najčítanejšie
    Nenechajte si ujsť