Walkman je SPÄŤ, ale nie taký, ako ho poznáte – Dokáže Sony urobiť MP3 prehrávače opäť cool?

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Vo veku Spotify, iTunes a SoundCloud si možno myslíte, že časy samostatného MP3 prehrávača pre vašu hudbu sú dávno preč.



Ale kým tvoj smartfón vám môže poskytnúť prístup do svetovej hudobnej knižnice jednoduchým ťuknutím prsta, určite nebude schopný dodať vaše skladby s čistotou alebo presnosťou Sony najnovšia ponuka.



Spoločnosť dnes vydala svoj doteraz najdrahší Walkman, NW-WM1Z, ktorý stojí skvelých 2 800 libier.



Odhalenie pozláteného MP3 prehrávača na Technologická výstava IFA v Berlíne , vyšinuté zariadenie oslavuje 70. výročie Sony.

A ako lepšie osláviť narodeniny, než vydať nový model ich ikonickej série Walkman, ktorá ľuďom umožňuje počúvať hudbu na cestách už od 70. rokov?

Čo teda dokáže Walkman za 2 800 libier, čo váš smartfón nedokáže?



Táto zátka je súčasťou série „Signature Series“ od Sony. Pomocou najnovšej technológie bol MP3 prehrávač navrhnutý tak, aby vám poskytol maximálny zvukový zážitok a určite splní svoj sľub.

Dokáže samozrejme prehrať zvuk vo vysokom rozlíšení, ale tiež prevzorkuje súbory s nižšou bitovou rýchlosťou, aby zneli vo vysokom rozlíšení, čím zaistí, že všetka vaša hudba bude dodaná s krištáľovo čistou čistotou.



aký je dátum eurovízie 2014

A v závislosti od toho, čo je vo vašom zozname skladieb, má hudobný prehrávač množstvo režimov na optimalizáciu vášho zážitku z počúvania, čo vám umožňuje prepínať medzi „Ženským spevom“, keď hráš Beyonce, alebo „Percussion“, keď si chceš zahrať The Rolling. Kamene.

Ďalej je tu dizajn, na ktorom Sony nešetrilo. Pozlátené medené šasi označuje tento Walkman za doteraz najvydarenejší a zároveň dodáva MP3 prehrávaču vážnu hmotnosť, ktorá má takmer pol kilogramu.

kto chce byť milionárskou aplikáciou

S internou pamäťou 256 GB a extra priestorom pre externú microSD kartu pohodlne pojme vašu hudobnú zbierku. Má tiež pôsobivú výdrž batérie viac ako 30 hodín, ako aj funkcie Bluetooth, keď chcete ísť bezdrôtovo.

Sony uvádza na trh Walkman za neuveriteľných 2 800 libier

Sony uvádza na trh Walkman za neuveriteľných 2 800 libier (Obrázok: Georgie Barrat)

Verdikt?

Keď je tento Walkman spárovaný so zosilňovačom „Signature Series“ a slúchadlami, skutočne poskytuje dokonalý zážitok z počúvania.

Hudba bola nedotknutá a obsahovala také jemné detaily. Zvuková scéna mala veľkú hĺbku, čo vám umožnilo skutočne cítiť hudbu so všetkou farbou a živosťou živého koncertu. Prvotriedny luxusný zážitok z počúvania, ktorý, ak si to môžete dovoliť, stojí za upgrade.

Samozrejme, veľa závisí od kvality vašich slúchadiel, takže ak sa na podobné zariadenie chystáte vyšantiť, budete chcieť investovať do kvalitnej náhlavnej súpravy.

Walkman Signature Series sa dodáva v 2 modeloch NW-WM1Z s cenou 2 800 £ a NW-WM1A za 1 020 £. Obe budú dostupné v obchodoch od októbra 2016.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: