Neobmedzené plány Vodafone iba pre SIM karty sa znížili na polovicu na šesť mesiacov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Zákazníci Vodafonu teraz môžu získať šesť mesiacov za polovičnú cenu pri plánoch len pre SIM karty .



Ponuka, ktorá sa začala tento týždeň, znamená pri kúpe jedného z popredných 24-mesačných neobmedzených programov Vodafone plnú cenu zaň zaplatíte až v siedmom mesiaci.



Ceny budú začínať už od 11 £ mesačne počas šiestich mesiacov, bez starostí - a v najlepšej mobilnej dátovej sieti v Spojenom kráľovstve. Všetky ponuky nájdete na vodafone.co.uk teraz do 1. apríla.



Zákazníci, ktorí si zvolia plán Unlimited Max, si tiež budú môcť vychutnať plný zážitok z 5G v oblasti 5G so zariadením s podporou 5G.

S 5G môžete zažiť rýchlosti až 10-krát rýchlejšie ako 4G, s ultra rýchlym pripojením a vyššou spoľahlivosťou. Je tiež skvelý na streamovanie vašej obľúbenej televíznej relácie a filmov na cestách pomocou aplikácií ako Netflix .

5G logo (Obrázok: Getty)



Neobmedzené maximálne mobilné širokopásmové pripojenie od Vodafone tarifa vám tiež poskytuje prístup k inkluzívnejším roamingovým destináciám – a viac ako ktorákoľvek iná sieť. A čo je ešte lepšie, bez ďalších nákladov.

Vodafone je jedinou sieťou, ktorá ponúka 5G roaming bez dodatočných nákladov na viac ako 100 miestach v Spojenom kráľovstve a ďalších európskych krajinách – dvojnásobný počet lokalít, ktoré ponúkajú konkurenti Vodafone.



Polovičná cena programu Vodafone Unlimited SIM iba:

  • Vodafone Unlimited Lite - platíte 11 £ mesačne počas šiestich mesiacov (22 £ od siedmeho mesiaca). Tento plán je ideálny pre používateľov, ktorí chcú chatovať v sociálnych aplikáciách, prehliadať internet a streamovať hudbu. Táto služba ponúka rýchlosť až 2 Mbps. V tomto pláne je zahrnutých aj všetkých 48 destinácií Vodafone bez roamingu.

  • Vodafone Unlimited - 13 £ mesačne počas šiestich mesiacov (26 £ od siedmeho mesiaca). Tento plán ponúka rýchlosť až 10 Mbps a je ideálny pre zákazníkov, ktorí chcú streamovať video cez SD alebo HD bez obáv o spotrebu dát. V tomto pláne je zahrnutých aj 48 destinácií Vodafone bez roamingu.

  • Vodafone Unlimited Max - 15 £ mesačne počas šiestich mesiacov (30 £ od siedmeho mesiaca). Tento plán ponúka rýchlosti tak rýchle, ako to zariadenie a sieť umožňujú. Je ideálny pre ľudí, ktorí chcú využívať najnovšie technológie, ako je živá virtuálna realita, sledovanie živého televízneho vysielania a šport v rozlíšení 4K s ultra vysokým rozlíšením (UHD). Zahrnutých je neuveriteľných 77 roamingových destinácií – 48 európskych destinácií bez roamingu plus ďalších 29 našich najobľúbenejších destinácií na celom svete vrátane USA, Kanady, Austrálie a Jamajky.

Pozri Tiež: