Upozornenie na aktualizáciu systému Windows 10, pretože spoločnosť Microsoft budúci týždeň ukončí podporu systému Windows 7

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je to jeden z najpopulárnejších počítač operačné systémy v okolí, ale Microsoft oznámila, že podpora pre Windows 7 skončí budúci týždeň.



Zmena, ktorá bude zavedená 14. januára, znamená, že ktokoľvek, kto stále používa Windows 7, už nebude dostávať technickú podporu, aktualizácie softvéru ani bezpečnostné aktualizácie a opravy.



Microsoft vysvetlil: Po 10 rokoch sa 14. januára 2020 končí podpora pre Windows 7.



Aj keď by ste mohli naďalej používať počítač so systémom Windows 7, bez ďalších aktualizácií softvéru a zabezpečenia, bude vystavený väčšiemu riziku vírusov a škodlivého softvéru.

Microsoft radí, že najlepším spôsobom, ako môžu používatelia zostať v bezpečí, je inovovať na Windows 10.

Microsoft (Obrázok: X90033)



Tento moderný operačný systém je najbezpečnejší, aký kedy Windows vytvoril, s komplexným zabezpečením typu end-to-end, ktoré zahŕňa antivírus, firewall, internetovú ochranu a ďalšie.

To znamená viac funkcií zabezpečenia, displejov na palubnej doske a priebežných aktualizácií, ktoré pomáhajú chrániť sa pred budúcimi hrozbami.



mravec mcpartlin sa oddelil od manželky

Windows 10 však nie je práve lacný, edícia Home stojí 119,99 £ a Windows 10 Pro neuveriteľných 219,99 £.

Microsoft navyše dodal, že hoci je možné nainštalovať Windows 10 na staršie zariadenia, „neodporúča sa“.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Najnovšie technické novinky

Namiesto toho technologický gigant navrhuje, aby si zákazníci s počítačom alebo notebookom starším ako tri roky radšej kúpili nové zariadenie.

Vysvetľuje: Najlepší spôsob, ako zažiť Windows 10, je na novom počítači. Nielenže sú nové moderné počítače rýchle (vďaka jednotkám SSD) a odolné s batériami, ktoré vydržia dlhšie, ale aj priemerná cena skvelého počítača je podstatne nižšia ako pred 5 až 10 rokmi.

Ak si chcete kúpiť Windows 10, môžete si kúpiť plnú verziu Windows 10 Home alebo Windows 10 Pro tu .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: