Britská verzia hitu falošnej zoznamovacej šou Catfish na MTV sa pripravuje

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Fanúšikovia falošného online zoznamovacieho dokumentárneho seriálu Catfish na MTV budú dostávať úplne nové epizódy z druhej strany Atlantiku, keďže prebieha britská verzia show.



Úspešná americká séria, v ktorej moderátori Nev Schulman a Max Joseph sledujú online milencov beznádejných romantikov, aby zistili, či sú alebo nie sú skutoční – sa dočká britského remaku.



Producenti údajne prehľadávali Spojené kráľovstvo, aby našli rande, ktorí začali byť podozriví z platnosti ich online milostných zápasov.



A podľa správ už výskumníci našli armádu problémových romantikov, ktorí by mohli poskytnúť dokumentárnemu tímu prípady na vyšetrovanie.

Sumec vidí Neva Schulmana vystopovať podvodných online zoznamiek (Obrázok: Catfish MTV/Youtube)

Televízny zdroj povedal pre The Sun: Príbehy o sumcoch sú po celom svete a MTV je tak nadšená, že ich môže priniesť do Spojeného kráľovstva.



Už nachádzajú niekoľko neuveriteľných, tajomných online zoznamovacích príbehov, ktoré je potrebné vyrozprávať.

Catfish: Televízna relácia, ktorá sa začala v roku 2012, zobrazuje 35-ročného dokumentaristu Neva a 38-ročného režiséra Maxa, ako sa stretávajú s jednotlivcami v USA, ktorí sa do seba zamilovali online – a keď sa stali terčom ich náklonnosti, začali byť podozrievaví. odmietajú stretnúť sa v reálnom živote.



Ikonická pôvodná verzia ukazuje, že Nev a jeho kolega Max Joseph podnikajú prípady z celých USA (Obrázok: Broadimage/REX/Shutterstock)

Epizódy potom ukazujú, že Nev a Max sledujú romantický záujem, aby zistili, či sú skutočné alebo podvody.

Televízna relácia je vedľajším filmom dokumentárneho filmu, v ktorom sám Nev vystopoval niekoho, do koho sa zamiloval cez sociálne siete – len aby zistil, že nie je tým, za koho si pôvodne myslel, a bola to vydatá nevlastná matka, ktorá používala fotografie. rodinného priateľa, aby prilákal Neva.

Plány na britskú verziu Catfish boli spustené už v januári 2016 – s otočkou oproti pôvodnému formátu.

Verzia pre Spojené kráľovstvo mala vidieť, ako sa podvodné milostné záujmy vyjasnili a odhalili, že nie sú tým, za koho tvrdili.

Začala sa náborová akcia s reklamami, ktoré sa objavili na sociálnych médiách a hlásali: „Už vás nebaví udržiavať tajomstvá pred vašou online láskou? Poď sa očistiť“ a „Si tajný sumec? Je čas sa očistiť.

Plánovaný projekt bol však v októbri toho istého roku zrušený.

Nie je jasné, aký uhol zaujme údajná nová britská verzia Catfish – a či Nev a Max budú alebo nebudú hostiť show.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: