Recenzia UE Roll 2: Skvelý Bluetooth reproduktor na leto, ale len okrajový upgrade

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ultimate Ears si vytvorilo meno vďaka odolným a skvele znejúcim reproduktorom Bluetooth, ako je tento UE Boom 2 .



Teraz je to tak osviežil svoj párty kúsok v tvare disku UE Roll, v rámci príprav na dlhé, horúce leto plné hudby.



UE Roll 2 je k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach a je ohlasovaný ako o 15 % hlasnejší ako originál s rozšíreným dosahom Bluetooth.



roman kemp som celeb

Americká spoločnosť znížila cenu aj pri tejto novej verzii. Keď vyšiel originál, stál 100 libier, no UE Roll vás vyjde na 80 libier.

Stojí to za to? Pustili sme si nejaké melódie, aby sme to zistili.

Kvalita zvuku

UE Roll 2 je dosť výkonná vec, ak vezmeme do úvahy jeho malú veľkosť. Je určite hlasnejší ako jeho predchodca a po zvýšení hlasitosti ľahko zaplní veľkú miestnosť hlukom.



Nepredlžuje sa a nenahrádza kvalitu surovou silou. Low-end má dostatok rezonancie a celkový zvuk je plnohodnotnejší ako lacnejšie prenosné reproduktory.

Vlastnosti

UE Roll 2 sa spáruje s akýmkoľvek zariadením Bluetooth, ktoré máte. Je to dobré na približne 100 stôp - v závislosti od prostredia. Je zrejmé, že steny a podobne budú predstavovať problém.



čo je anjelské číslo 333

Ultimate Ears má na zadnú stranu praktický remienok, aby ste mohli reproduktor zavesiť na veci – čo je skutočne užitočné.

Je tiež vodotesný s certifikáciou IPX7, čo znamená, že môže prežiť ponorenie pod vodu až do výšky metra na približne 30 minút, kým zomrie. Zábavné je, že je dodávaný aj s vlastným malým kruhovým lilom, takže ak chcete, môžete ho plávať na bazéne (alebo väčšej vodnej ploche).

Nabíja sa cez microUSB port ukrytý pod vodotesnou klapkou. K dispozícii je tiež 3,5 mm port pre slúchadlá na pripojenie zariadení, ktoré nie sú Bluetooth.

význam 222

Ak sa naozaj chcete zapojiť, môžete si stiahnuť aplikáciu Ultimate Ears pre smartfóny, ktorá obsahuje nastavenia ekvalizéra a možnosť prepojiť viac ako jeden UE Roll 2 dohromady.

Režim „Block Party“ tiež umožňuje niekoľkým vašim kamarátom synchronizovať s ním svoje smartfóny, aby si mohli zaradiť svoje vlastné skladby.

x faktor vysťahovania dnes večer

A úplne nová funkcia PartyUP (dostupná cez aplikáciu) znamená, že môžete navzájom synchronizovať až 50 rôznych reproduktorov UE. Či už teda používate UE Roll 2 alebo UE Boom 2, vytvoríte jednotný zvukový systém.

Záver

Je UE Roll 2 skvelý Bluetooth reproduktor? Absolútne. Oplatí sa ísť von a kúpiť práve teraz? Závisí

Ak už máte slušný reproduktor Bluetooth (ako pôvodný UE Roll), potom tu nie je dosť na odôvodnenie inovácie.

Áno, je to hlasnejšie a pevnejšie s voľným flotačným zariadením - ale to nestačí.

Je to znak toho, ako dobre UE vyrába svoje reproduktory, že ak už máte starší model, tento nepotrebujete.

Na druhej strane, ak potrebujete (alebo len naozaj chcete) aktualizovať, malo by to byť na začiatku zoznamu.

načítavanie ankety

Vlastníte bluetooth reproduktor?

DOTERAZ 0+ HLASOV

ÁNONIENajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: