Twitter a Tweetdeck vo Veľkej Británii nefungujú: Gigant sociálnych médií trpí globálnymi výpadkami

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Twitter a Tweetdeck prestali niektorým používateľom fungovať po tom, čo gigant sociálnych médií utrpel globálne výpadky.



„Možno ste mali problémy s tweetovaním, prijímaním upozornení alebo prezeraním DM,“ uviedla spoločnosť v tweete na svojom Podporný účet .



nové dieťa katie price

'Momentálne pracujeme na oprave a čoskoro by sa to malo vrátiť do normálu.'



Podrobnosti o tom, čo výpadok spôsobilo, neuviedlo. Avšak, na jeho Stránka stavu API , spoločnosť uviedla, že vyšetruje 'systémovú nezrovnalosť'.

Web na monitorovanie výpadkov Výpadok.správa dostala viac ako 4 000 správ o incidente z celého sveta vrátane Japonska, Kanady a Indie.

Medzitým Mapa výpadku detektora ukazuje, že používatelia na celom svete hlásia problémy, pričom najviac postihnutí sú tí v Spojenom kráľovstve, Japonsku a na západnom pobreží Spojených štátov.



'Oznámenia nefungujú, nemožno uverejňovať žiadne médiá, prieskumy sú prázdne (vôbec sa nezobrazujú), správy a trendy sú prázdne...' napísal jeden používateľ na fóre Downdetector.

čo znamená 911 duchovne

„Nedá sa odoslať nový tweet na môj TL. Vždy je to „tento tweet ste už odoslali“ – „niečo sa pokazilo“ – „niektoré z vašich médií sa nepodarilo nahrať,“ napísal ďalší.



'Môj tweet stále hovorí, že som už poslal duplicitný tweet, ale ešte som to neurobil :(' napísal ďalší.

A Twitter Zástupca predtým pre agentúru Reuters povedal, že spoločnosť vyšetruje problémy s TweetDeck, ktorý používajú reportéri a ďalší tvorcovia obsahu na monitorovanie tweetov z viacerých účtov na Twitteri.

Zdá sa, že pokusy o prihlásenie používateľov TweetDeck presmerovali používateľov na webovú stránku Twitteru.

držiak kávových kapsúl lidl

Tu v S Online nedokážeme nahrať obrázky na Tweetdeck a neustále blikajú alarmujúce správy o strate prístupu na stránky.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: