Three Mobile odhaľuje tarifné informácie pre nové hodinky Samsung S10 a Galaxy

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Samsung úplne nový S10 Slúchadlá boli oznámené už dnes večer, pričom tri nové telefóny – Galaxy S10, Galaxy S10+ a Galaxy S10e – všetky budú k dispozícii v marci.



Popri nových smartfónoch Samsung na podujatí Galaxy Unpacked 2019 odhalil aj úplne nové fitness inteligentné hodinky Galaxy Watch Active, ako aj niektoré nové slúchadlá Galaxy Bud.



Tri mobilné už potvrdila, že naskladní všetky tri vytúžené nové telefóny – ako aj odhalí svoje ceny.



Niektoré z najvyšších taríf zahŕňajú S10 s 12 GB dát, plus neobmedzené textové správy a hovory za 53 £ mesačne, s 29 £ vopred, a S10+ s 12 GB dát, ako aj neobmedzené textové správy a hovory za 57 £ mesačne. plus 29 £ vopred.

Dychtivo očakávaný telefón bude dostupný v čiernej, bielej a zelenej hranolovej farbe, s ďalšou kanárikovou žltou na S10e, všetko so 128 GB pamäťou so zariadeniami dostupnými na predobjednávku od zajtrajšieho rána o www.three.co.uk .

(Obrázok: Samsung)



Čo sa týka hodiniek Galaxy Active, ktoré budú Three tiež dostupné od 21. marca, očakávate strmých 67 £ mesačne s počiatočnými nákladmi 29 £.

Drevené žalúzie ikea ukončené

Popri nových telefónoch a hodinkách S10 bude Three ponúkať aj Samsung Galaxy Buds a celý rad puzdier vrátane variantu LED.



Ak chcete byť prvý v rade, aby ste počuli, kedy presne budú slúchadlá dostupné v prvý marcový týždeň, spoločnosť Three zriadila stránka predbežnej registrácie.

caroline aherne príčina smrti

Tri oznámili svoje tarify (Obrázok: Tri)

Ak chcete porovnať, akú váhu majú tarify Three v porovnaní s inými telefónnymi sieťami, máme ich úplný zoznam Ceny Samsung S10 z britských telefónnych sietí tu.

Three Mobile je najznámejší pre svoje veľkorysé dátové ponuky s výhodami ako Go Binge, Go Roam a Wuntu.

Kým Go Binge vám umožňuje používať vaše obľúbené aplikácie bez toho, aby ste museli použiť akýkoľvek z ich dátových limitov, ako napr Netflix , Snapchat a Apple Music, Go Roam znamená, že môžete svoj telefón normálne používať v 71 destináciách po celom svete bez ďalších poplatkov – vrátane USA a Austrálie.

Wuntu je v podstate náčrt O2 Priority od Three Mobile, ktorý svojim zákazníkom každý týždeň rozdáva kávu zadarmo, ponuky jedla, súťaže a zľavy na veci, ako je členstvo v posilňovni.

Tento článok obsahuje pridružené odkazy, čo znamená, že môžeme dostať províziu z akéhokoľvek predaja produktov alebo služieb, o ktorých píšeme. Tento článok bol napísaný úplne nezávisle, pozri viac podrobností tu .

Samsung Galaxy S10
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: