Smartfóny Huawei P30 a P30 Pro sú uvedené na trh s „najlepším fotoaparátom na trhu“

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

dnes Huawei uviedla na trh svoju novú vlajkovú loď smartfónov, Huawei P30, spolu s P30 Pro.



Huawei tvrdí, že je to nové smartfóny vybavený „najlepším fotoaparátom na trhu“.



Richard Yu, generálny riaditeľ spoločnosti Huawei Consumer BG, povedal: Séria Huwaei P30 predstavuje zásadný prelom po desaťročiach vývoja technológie digitálnych fotoaparátov; prepíše pravidlá a pretvorí pohľad každého na mobilnú fotografiu.



Inovácie, ako je Huawei SuperSpectrum Sensor a SuperZoom Lens, nám umožňujú posunúť hranice fotografovania a natáčania videa, čo je hranica, na ktorú sa už dlho čaká prerušenie.

Séria Huawei P30 udá tempo novej generácie smartfónov tým, že ľuďom umožní zachytiť skutočnú krásu sveta okolo nich prostredníctvom zariadenia, ktoré sa im zmestí do dlane.

P30 Pro (Obrázok: Huawei)



Väčší z týchto dvoch smartfónov, P30 Pro, je vybavený systémom štyroch kamier, ktorý pozostáva zo 40 MP hlavného fotoaparátu, 20 MP ultraširokouhlého fotoaparátu, 8 MP teleobjektívu, fotoaparátu Huawei ToF a 32 MP predného fotoaparátu.

reverzný adventný kalendár potravinová banka

Objektív SuperZoom je obzvlášť pôsobivý a poskytuje 5x optický zoom, 10x hybridný zoom a neuveriteľný 50x digitálny zoom.



Fanúšikovia fotografií s bokeh efektom budú radi, keď sa dozvedia, že to bolo posilnené vďaka fotoaparátu Huawei ToF.

Je odolný voči vode IP68 (Obrázok: Huawei)

Okrem pôsobivého radu fotoaparátov majú nové smartfóny aj množstvo filmových možností.

To zahŕňa stabilizáciu pre všetky nastavenia videa, ako aj funkciu duálneho zobrazenia, ktorá súčasne zachytáva dve perspektívy tej istej scény.

anjeli a čísla 333

Z hľadiska dizajnu sú oba smartfóny nepopierateľne úžasné.

Z hľadiska dizajnu sú oba smartfóny nepopierateľne úžasné (Obrázok: Huawei)

P30 má 6,1-palcový displej, zatiaľ čo P30 Pro má 6,47-palcový displej.

Aj keď oba smartfóny majú zárez v strede hornej časti obrazovky, je to diskrétne a poskytuje dostatok priestoru pre displej.

Zákazníci, ktorí si potrpia na módu, majú na výber aj rad jazzových farieb – oba smartfóny sa dodávajú vo farbách Breathing Crystal, Amber Sunrise, Aurora, Pearl White a Black.

P30 Pro je vybavený systémom štyroch kamier, ktorý pozostáva zo 40 MP hlavného fotoaparátu, 20 MP ultraširokouhlého fotoaparátu, 8 MP teleobjektívu a fotoaparátu Huawei ToF. (Obrázok: Huawei)

Medzi ďalšie kľúčové funkcie patrí snímač odtlačkov prstov na obrazovke, 4 200 mAh batéria, možnosti bezdrôtového nabíjania a 7nm procesor Kirin 980.

Smartfóny však nie sú lacné.

P30 (128 GB) stojí 699 GBP, zatiaľ čo P30 Pro stojí od 899 GBP (128 GB) do 1 099 GBP (512 GB). Čas šetriť!

Smartfóny
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: