Kategórie

Dvojica sa stretne vo finále Eura 2022, keď anglická hviezda zápasí s nemeckým partnerom

Hviezdy Anglicka a Nemecka sa pripravujú na najväčší zápas svojej kariéry, keď sa obe strany pripravujú na súboj vo Wembley na nedeľné večerné finále Eura 2022.



Darwin Nunez radil o „rozptyľovaní“, na ktoré by v Liverpoole nemal myslieť

Útočník Liverpoolu Darwin Nunez skóroval pri výhre svojho tímu 3:1 nad Manchestrom City v Community Shield, keď mu obranca Reds Virgil van Dijk dal na začiatku svojej kariéry na Anfielde dôležité rady.



Wayne Rooney začína vládnuť DC United s veľkým úspechom vďaka pozoruhodnému návratu po zranení

Manchester United a rekordný strelec Anglicka museli čakať takmer tri týždne na to, aby sa dostali do kopačky od svojho návratu do DC United a ako-tak mohol osláviť víťazstvo po neskoršom súboji zo svojej strany.



Erik ten Hag odpálil hviezdy Man Utd kvôli „neprijateľnému“ prejavu pri porážke Atlética Madrid

Šéf Manchestru United nebol ani zďaleka spokojný s tým, čo bol svedkom v nórskom Osle, keď Red Devils podľahli 1:0 porážke titánov La Ligy Atletica Madrid v tomto ťažko vybojovanom zápase.

Správy z Liverpoolu: Posilnenie Jurgena Kloppa pre sezónu Premier League, ako tvrdí Diogo Jota

Liverpool sa pripravuje na útok na korunu Premier League Manchestru City, aby získal titul v rokoch 2022-23, a Jurgen Klopp a spol. boli informovaní o včasnej posile, ktorá nastane v polovici sezóny.

Gary Neville trvá na tom, že štyri najväčšie nádeje Arsenalu spočívajú v zlyhaní iného tímu

Arsenal sa snaží preniknúť do prvej štvorky po tom, čo minulú sezónu takmer vynechal, ale Gary Neville si myslí, že by sa mohli spoliehať na problémy ako Man Utd.



Liverpool utrpel dvojité zranenie, keď mladé duo vylúčilo z úvodného súboja proti Fulhamu

Hráči Liverpoolu trénovali pred sobotňajším otváracím zápasom Premier League proti Fulhamu v Craven Cottage, ale Jurgen Klopp bude na výlete do Londýna bez dvoch hráčov.

Bývalej anglickej hráčke hrozí za drogové trestné činy väzenie

Faye Dunn (38) sa priznala k obvineniu zo sprisahania v rámci „bezprecedentného“ vyšetrovania polície v Merseyside týkajúceho sa „nedotknuteľných“ zločincov.



Antonio Conte varuje Man United fanúšikom Tottenhamu, ktorí očakávajú titul

Spurs začínajú svoju sezónu v sobotu, keď privítajú Southampton v severnom Londýne, ale vydali varovanie pre fanúšikov Tottenhamu, ktorí môžu očakávať zisk titulu

Jurgen Klopp prijal prestup do Liverpoolu kvôli obavám z 'príliš veľa zranení'

Liverpool mal počas príprav na novú sezónu Premier League niekoľko neúspechov spôsobených zraneniami, pričom Ibrahima Konate patrí medzi posledných, ktorí boli pre The Reds vylúčení.

„Extravagantný“ opustený hotel, v ktorom straší jeho architekt, a vstup doň je nezákonný

Strašidelná Posada Del Sol v Mexico City mala byť centrom stretávania umeleckých myslí, no stala sa miestom plným duchov, od svojho dizajnéra až po malé dieťa.

Správy z Man Utd: Tím Erika ten Haga cúval a skončil štvrtý napriek úderu Frenkieho de Jonga

Manchester United skončil v minulej sezóne Premier League na šiestom mieste, ale Rio Ferdinand verí, že jeho bývalí zamestnávatelia sa vrátia do Ligy majstrov pod vedením Erika ten Haga.

Tréneri Liverpoolu veria, že nové pravidlo Premier League 'zachránilo futbal'

Tréner Reds Jurgen Klopp bol častým zástancom myšlienky piatich náhradníkov v Premier League, ktorá pôvodne prišla na konci sezóny 2019-20 a následne vypadla na ďalšie dve.

Hviezda Sheffieldu United Oli McBurnie sa priznala k útoku na fanúšika Nottingham Forest

Škótsky reprezentant oblečený v bielej košeli a čiernej kravate sa dnes ráno objavil na nottinghamskom magistrátnom súde, aby sa priznal, že je nevinný - a pred súd sa postaví 7.

Priznanie Mikela Artetu 'trpieť' robí radosť hviezdam Arsenalu po úvodnom víťazstve

Arsenal odštartoval svoju kampaň v Premier League výhrou 2:0 nad Crystal Palace v Selhurst Park vďaka gólom Gabriela Martinelliho a vlastnému gólu kapitána Eagles Marca Guehiho.

Letné prestupové ciele Jurgena Kloppa do Liverpoolu – ako blízko je k ich splneniu

Liverpool bol v minulom období blízko k tomu, aby priviedol Manchester City k titulu v Premier League a Jurgen Klopp obnovil svoj tím, pretože sa tento rok snaží byť lepší.

Prehľad prestupov Arsenalu: Youri Tielemans sa posilnil, keď sa Lucas Torreira konečne chystal odísť

Gunners dokázali v piatok večer priviesť päť nových tvárí pred ich úvodným zápasom Premier League proti Crystal Palace, no pár ďalších by ešte mohlo prísť.

Darwin Nunez napriek trom odchodom z Liverpoolu pokračuje v obľúbenom probléme Jurgena Kloppa

The Reds, ktorí minulý víkend porazili rivala Manchester City v programe Community Shield, odcestujú na svoj prvý zápas sezóny Premier League do novopostupujúceho Fulhamu.

Správy Arsenalu: Mikel Arteta víta víťazstvo v úvodný deň, keď William Saliba otvára svoje debutové potešenie

Šéf Arsenalu Mikel Arteta privítal svoju stranu po tom, čo sa presadili a zaznamenali pôsobivé víťazstvo 2:0 proti Crystal Palace v úvodný deň sezóny Premier League.

7 hráčov, ktorí potrebujú veľkú sezónu Premier League, vrátane hviezd Man Utd a Liverpoolu

Množstvo hráčov s rodokmeňom Premier League bude zúfalo túžiť po návrate do konzistentnej formy v sezóne 2022-23 po tom, čo čelili výzvam počas posledného alebo viacerých rokov.