Späť na univerzitu? Základy študentov, ktoré vás prevedú prvým semestrom a neskôr

Životný Štýl

Váš Horoskop Na Zajtra

Či už si balíte kufre a bývate v inom meste alebo bývate doma a študujete na miestnej vysokej škole, je dôležité, aby ste sa pripravili na život ako študent .



Možno sa sťahujete do novej izby na chodbe alebo zdieľate byt a nápadov je veľa online o tom, ako to urobiť čo najprívetivejšie a najpriaznivejšie pre Insta.



Ak je toto vaša prvá ochutnávka slobody dospelých od ukončenia školy, dúfame, že si užijete nových priateľov a skvelé nové zážitky. Ale nezabudnite sa správať (trochu) ako dospelí.



To znamená nezabúdať na zdravé stravovanie, spánok, udržiavanie čistoty a zvládanie pracovného zaťaženia. Ospravedlňujeme sa za to. Ale našli sme spôsoby, ako to urobiť jednoduchšie a lacnejšie, než by ste si mysleli...

molly mae láska ostrov pozadia

VLASTNOSŤ REKLAMY

14-palcový notebook Archos, Asda, 159 £ (zľava z 179 £)

(Obrázok: ASDA)

Obsahuje štvorjadrový procesor Intel Baytrail 2 GB RAM 32 GB SSD Windows 10 a dodáva sa v lesklom biely . Vrátená cena vám ušetrí 20 £, čo je vždy bonus.



Krížová dobíjacia elektrická zubná kefka Oral-B 600, Asda, 19,97 £ (pôvodná cena 50 £)

(Obrázok: ASDA)

Keďže sme vám práve ušetrili 20 £, čo tak minúť ich na tento elektrický? zubná kefka ? Je za výhodnú cenu a udrží vaše škrípadlá perleťovo biele.



Vysokovýkonný mixér George Home – 900 W, Asda 25 £ (znížená zo 45 £)

(Obrázok: ASDA)

Dúfate, že urobíte nejaké zmeny v životnom štýle? Nemáte čas na raňajky pred prednáškami? S mixérom sa vaše sny o čistom jedení stanú skutočnosťou. Dodáva sa so športovou fľašou a troma odmerkami, všetky vhodné do umývačky riadu, takže aj upratovanie zvládnete.

Veľký pohodlný vankúš Slumberdown – 2 kusy, Asda 6 £ (zľava z 12 £)

(Obrázok: ASDA)

O tom, kedy idete spať (a v koho posteli skončíte), nie je naša vec, ale aspoň s týmito dvoma vankúšmi viete, že zažijete slušnú noc. spať . Možno ich prať v práčke a sušiť v sušičke.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: