Smartfón Huawei Mate 30 Pro sa spúšťa bez akýchkoľvek aplikácií Google vrátane Máp a Gmailu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Od Máp Google po Gmail, Google 's aplikácie sú denne používané miliónmi ľudí na smartfónoch iPhone aj Android.



Ale majitelia Huawei Ďalší smartfón bude musieť hľadať alternatívne možnosti, pretože zariadenie sa spustilo bez akýchkoľvek Google aplikácie alebo dokonca Obchod Google Play.



Spoločnosť Huawei dnes na podujatí v Mníchove predstavila nový smartfón s názvom Huawei Mate 30 Pro.



dnes šaty kate garraway

Richard Yu, výkonný riaditeľ Huawei Consumer Business Group, pri uvedení na trh kládol veľký dôraz na nové hardvérové ​​funkcie, vrátane nového zadného fotoaparátu so štyrmi šošovkami.

Podrobnosti o softvéri však boli vzácne.

kde je pochovaný michael jackson

Čínska firma stručne hovorila o svojom vlastnom obchode s aplikáciami AppGallery, ktorý bude slúžiť ako zjavná alternatíva k obchodu Google Play.



Počiatočné používanie AppGallery ukázalo množstvo opomenutí, ako napríklad WhatsApp a Instagram .

Neuviedla ani dátum vydania série Mate 30.



Huawei bola v máji fakticky zaradená na čiernu listinu americkou vládou uprostred obvinení, že spoločnosť predstavuje hrozbu pre národnú bezpečnosť USA kvôli údajným úzkym väzbám na čínsku vládu – niečo, čo Huawei vždy popieral.

Má takmer bezokrajový displej (Obrázok: Huawei)

Paul hunter posledná fotka

Dočasnú licenciu vydala americká vláda začiatkom leta a koncom augusta ju znovu obnovila, čo umožnilo Huawei ponechať si existujúce zariadenia, no nevzťahuje sa na nové produkty.

Android, celosvetovo najpoužívanejší operačný systém prevádzkovaný spoločnosťou Google, je povolený na zariadeniach radu Mate 30, pretože je open source, ale bez prístupu do obchodu Google Play.

To nielenže znamená, že hlavné aplikácie Google, ako sú Mapy Google, nebudú prístupné, ale ľudia si nebudú môcť jednoducho stiahnuť a nainštalovať svoje ďalšie obľúbené aplikácie tretích strán, ako by to robili zo služby Google Play.

Richard Yu, výkonný riaditeľ Huawei Consumer Business Group, počas uvedenia na trh kládol veľký dôraz na nové hardvérové ​​funkcie vrátane nového zadného fotoaparátu so štyrmi šošovkami. (Obrázok: Huwaei)

Spoločnosť Huawei už dlho predáva telefóny s Androidom bez aplikácií Google v Číne, ale v iných krajinách, ako je Veľká Británia, kde sa bežne používajú prehliadače Chrome a Gmail, sa to môže pre spotrebiteľov ukázať ako ťažko predajné.

vzťah Tiny a Bobbyho Moora

Ru Bhikha, odborník na mobilné zariadenia z uPrepnúť , povedal: Google bol slonom v miestnosti, keď Huawei uviedol Mate 30. Všetky reči pred uvedením boli o tom, ako čínsky výrobca upokojí fanúšikov, ktorí sa obávajú absencie aplikácií a služieb Google v smartfóne.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Huawei

Fanúšikovia, ktorí očakávali, že spoločnosť Huawei oznámi riešenie, ktoré používateľom umožní získať prístup k službám Gmail, Mapy Google a YouTube, boli informovaní, že zamestnanci predajne telefónov pomôžu zákazníkom „načítať“ aplikácie – hoci by to mohlo odradiť spotrebiteľov, ktorí s väčšou pravdepodobnosťou uskutočnia transakciu. online.

Generálny riaditeľ Richard Yu tiež oznámil, že alternatívou k obchodu Google Play bude galéria aplikácií Huawei, ale stále existujú otázniky týkajúce sa aplikácií, ktoré budú dostupné vo vlastnom obchode výrobcu.

Táto situácia určite nechá fanúšikov premýšľať, či investovať alebo neinvestovať do telefónu, ktorý im možno neumožní prístup k aplikáciám, ktoré používajú každý deň.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: