Sky Mobile vám pri kúpe nového telefónu dá zadarmo PS4 alebo tablet

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Sky Mobile sa pomaly stávajú známymi pre svoje veľkorysé bezplatné darčeky po tom, čo si od nich hordy zákazníkov vybavili telku zadarmo Čierny piatok .



A teraz predstavili úplne novú várku úžasné ponuky práve včas na Vianoce, vrátane bezplatných PS4, tabletov, Assassins Creed Odyssey a dokonca poukážok v hodnote 17,99 libier na nákup akéhokoľvek filmu alebo televízneho setu v obchode Sky Store.



Bezplatné výhody dostane každý, kto si tento december kúpi telefón alebo tablet od Sky, či už si vyberiete Apple, Sony, Samsung, Google či Huawei zariadení, získate poukážku Sky Store v hodnote 17,99 £.



A ak si vyberiete viac ako jeden telefón alebo tablet na Swap24 alebo Swap36, dostanete zakaždým extra poukážku, ktorú potom môžete uplatniť na webovej stránke Sky Store a použiť na nákup akéhokoľvek filmu, ako napríklad Mamma Mia 2, vianočnej klasiky ako Elf alebo televízny prijímač.

Nižšie uvádzame všetky najlepšie ponuky, zoradené podľa značiek, aby ste sa mohli rozhodnúť, ktorý darček dostanete ku každej, pričom ku každej dostanete aj bezplatný poukaz v hodnote 17,99 £ – aj keď už darček dostanete !

Apple

Konečne darček s iPadom (Obrázok: Getty Images AsiaPac)



V rámci slávnostných ponúk Sky môžete pri kúpe akéhokoľvek iPhonu získať iPad za 10 GBP mesačne (zvyčajne 16 GBP) bez poplatkov vopred a 1 GB dátového objemu v rámci plánu Swap36. Bohužiaľ, neexistujú žiadne jedinečné ponuky na bezplatné poukážky s telefónmi iPhone.

Samsung

Každý, kto sa rozhodne pre vlajkovú loď telefónu Samsung Galaxy S9, získa aj Samsung Tab A7 v hodnote 69 £. Ceny za Galaxy S9 začínajú od 32 GBP mesačne, s dátovým limitom 1 GB a neobmedzenými hovormi a textovými správami na Swap24.



A ponuky sa tým nekončia, pretože pri kúpe akéhokoľvek telefónu Samsung môžu zákazníci získať aj 10,1-palcový tablet Galaxy Tab A za 6 GBP mesačne, bez poplatkov vopred a 1 GB dát na Swap36.

Sony

Zákazníci telefónov Sony získajú celý PS4 a Assassins Creed Odyssey v hodnote 249 £

Pre fanúšikov hier, pri kúpe akéhokoľvek smartfónu Xperia od Sony, vrátane XZ3, XZ2, XZ1 a XA2, získate PlayStation 4 s Assassins Creed Odyssey v hodnote neuveriteľných 249 £. Ceny začínajú na veľmi slušnej Sony Xperia XA2 od 19 GBP mesačne, ak hľadáte hodnotu za peniaze.

Google

Tí, ktorí chcú na Vianoce oživiť svoju obývačku a domov, si môžu vybrať a Google Pixel 3 a získajte bezplatné Google Home Hub v hodnote 139 £. Pixel 3 je k dispozícii od 35 GBP mesačne s dátovým limitom 1 GB a neobmedzenými hovormi a textovými správami na Swap24.

Huawei

Sky tiež ponúka vianočnú pochúťku s bezplatným Huawei Media Pad T3 7 v hodnote 99 £ pri kúpe Huawei P20. Ceny za P20 začínajú od 23 GBP mesačne, s dátovým limitom 1 GB a neobmedzenými hovormi a textovými správami na Swap24.

Tento článok obsahuje pridružené odkazy, čo znamená, že môžeme dostať províziu z akéhokoľvek predaja produktov alebo služieb, o ktorých píšeme. Tento článok bol napísaný úplne nezávisle, pozri viac podrobností tu.

Ponuka mobilných telefónov na rok 2020
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: