Samsung predstavuje prvé nové smartfóny od explodujúceho fiaska Galaxy Note 7

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Rok 2016 je bezpochyby tým rokom Samsung chcelo by to dať za hlavu, ale ako lepšie odštartovať nový rok ako uvedením A3 a A5, dvoch nových variantov radu Galaxy A.



Po mnohých mesiacoch klebiet týkajúcich sa mobilných telefónov dnes spoločnosť Samsung oficiálne predstavila najnovšiu ponuku zo série Galaxy A.



tom Cruise-nicole kidman

Nový telefón s Androidom, ktorý prichádza v dvoch veľkostiach, 5,2-palcový A5 a 4,7-palcový A3, bude kombinovať niektoré z najlepších častí obľúbeného S7 za cenu strednej triedy.



Po prvýkrát bude séria Galaxy A odolná voči prachu a vode. Jeho krytie IP68 znamená, že ho možno ponoriť do 1,5 metra vody až na 30 minút.

Samsung Galaxy A3 a A5

Tiež podobné ako Samsung Galaxy S7 je vždy zapnutý displej, ktorý vám zobrazuje najnovšie upozornenia bez toho, aby ste ho museli prebudiť.



Podporuje externú microSD kartu s kapacitou až 256 GB, ktorá je ideálna na zachytávanie a ukladanie ľubovoľného obsahu bez toho, aby ste sa museli starať o úložisko.

Dizajnovo sa Samsung drží svojho osvedčeného vzorca, pričom telefóny sa vzhľadom príliš nevzďaľujú od svojich predchodcov.



Avšak oblejšie hrany v kombinácii s kovovými rámami telefónov a elegantnými sklenenými zadnými stranami prinášajú A3 a A5 aktuálnejšie s rafinovanejším vzhľadom.

Galaxy A3 (2017)

Štyri ponúkané farebné varianty dodávajú Galaxy A3 a A5 osobitosť. Na výber je Black Sky, Gold Sand, Blue Mist a Peach Cloud.

Samsung je známy svojimi fotoaparátmi smartfónov a oba objektívy prešli inováciou. Pokročilá technológia fotoaparátu vám teraz umožňuje zachytiť vaše obľúbené momenty pri slabom osvetlení.

To v kombinácii so super presným automatickým zaostrovaním a 16MP predným a zadným objektívom zaručí pôsobivé zábery.

Nielen to, Galaxy A3 a A5 vám umožňujú experimentovať s niektorými režimami priateľskými k Instagramu, vrátane režimu jedla, ktorý optimalizuje a vylepšuje farby a kontrast záberov. Tá domáca nedeľná pečienka sa teraz môže naozaj naplno ukázať.

Galaxy A5 (2017)

Pre všetkých milovníkov selfie má Galaxy A5 pôsobivý 16MP predný fotoaparát.

Spoločnosť Samsung tiež pridala ďalšiu funkciu, ktorá zjednoduší fotenie jednou rukou. Klepnutím na ľubovoľné miesto na obrazovke zachytíte svoje selfie a ak ste v slabom osvetlení, môžete displej použiť ako predný blesk.

anjel číslo 333 význam

Pod kapotou Samsung Galaxy A5 bude obsahovať 3 GB pamäte RAM, 32 GB úložného priestoru, Bluetooth 4.2 a 3 000 mAh rýchlonabíjaciu batériu.

Zatiaľ čo menší A3 má 13MP zadný a 8MP predný fotoaparát, 2 GB RAM a 16 GB. Za nič nestojí ani to, že obe slúchadlá majú snímače odtlačkov prstov, nabíjanie cez USB Type-C a NFC (near field communication).

Samsung Galaxy A3 a A5 bude možné predobjednať vo Veľkej Británii od 20. januára, pričom uvedenie na trh je naplánované na začiatok februára. Každý, kto si predobjedná u vybraných partnerov, dostane zadarmo aj pár aktívnych bezdrôtových slúchadiel Samsung LEVEL.

Samsung Galaxy S8
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: