Akcie Samsung Galaxy Watch – ako si predobjednať a najlepšie ponuky

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Popri nablýskanom novom slúchadle a čudne tvarovanom reproduktore, Samsung tiež predstavila neuveriteľné nové inteligentné hodinky Rozbalené podujatie včerajšok, z ktorého sú ľudia vážne nadšení.



Nie, nie je to nové Gear 4, ale krásne vyzerajúce 4G Samsung Galaxy hodinky namiesto toho môžete prijímať hovory, prijímať správy a dostávať upozornenia pomocou rovnakého čísla a dátového plánu ako ich telefón, pričom svoj telefón necháte doma, ak si idete zabehať alebo zaskočiť do obchodov.



Vyhlásené spolu s Samsung Galaxy Note 9 , v Spojenom kráľovstve bude zatiaľ na predaj iba bluetooth verzia úplne nového príslušenstva, pričom exkluzívne bude mať jeden telefónny gigant.



Dizajn je neuveriteľný (Obrázok: Samsung)

EE bude prvou sieťou v Spojenom kráľovstve, ktorá bude podporovať 4G Samsung Galaxy Watch, keď bude spustená neskôr v tomto roku, hoci príslušenstvo je momentálne dostupné len pre predobjednajte na webovej stránke Samsung.

Existujú možnosti medzi ružovým zlatom a čiernou, aj keď zatiaľ môžete získať iba 42 mm možnosť, a nie 46 mm, pričom tá prvá vás obmedzí. 279 £ podľa webovej stránky Samsung.



Hodinky sú tiež dodávané s bezplatnou bezdrôtovou nabíjačkou v hodnote 89 £, ktorá bude na konci automaticky pridaná do vášho košíka.

Nastaviť na odoslanie na 6. septembra, ani nebudete musieť dlho čakať, kým sa vám dostane do rúk veľmi očakávané zariadenie.



Vyberte si medzi čiernou alebo ružovou (Obrázok: REUTERS)

Čoskoro budú dostupné aj Bluetooth Samsung Galaxy Watch predobjednávka z EE , nastavený na rovnaký dátum nákupu 7. septembra.

Spoločnosť EE nám však povedala, že ich hodinky Samsung Galaxy Watch budú mať cenu od 329 GBP a budú k dispozícii bezúročné na EE Add to Plan nad 11 mesačných platieb.

Nie je ani slovo o tom, akú veľkosť táto cena EE zahŕňa, alebo či je súčasťou mesačného tarifného plánu, čo môže byť dôvod, prečo to stojí viac.

K dispozícii sú rôzne veľkosti hodiniek a remienkov na uchopenie (Obrázok: REUTERS)

Samsung Galaxy Note 9

Stále si nie ste istí jeho funkciami? Prečítajte si naše podrobné informácie sprievodca novými hodinkami Samsung Galaxy.

Ak si chcete k svojmu novému oblečeniu na zápästie vziať úplne nový a šialene krásny mobilný telefón, zhrnuli sme najlepšie ponuky na Samsung Galaxy Note 9 .

Pozri Tiež: