Dátum vydania Samsung Galaxy Note 9 práve prešiel VEĽKOU zmenou – fanúšikovia gadgetov z toho budú mať radosť

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Telefóny Samsung Note s veľkou obrazovkou sú základom jeho každoročného cyklu vydávania gadgetov.



Telefóny sa často dodávajú ku koncu roka, zatiaľ čo vlajkové telefóny spoločnosti „S“ sú rezervované približne na február na Mobile World Congress.



Ale podľa Korea Herald , juhokórejská technologická veľmoc predstihuje vývoj pripravovaného Galaxy Note 9.



Stránka počíta s tým, že Note 9 je dva mesiace pred plánovaným termínom, takže je možné, že zariadenie uvidíme v auguste alebo dokonca v júli namiesto septembra alebo novembra.

Minuloročný Note 8 bol uvedený na trh v septembri a Samsung môže tento rok konkurovať tri nové modely iPhone X o ktorých sa hovorilo, že sú na ceste od Apple.

(Obrázok: REUTERS)



„Podľa údajov v zobrazovacom priemysle začala spoločnosť Samsung Display sériovú výrobu 6,38-palcových organických svetelných diódových displejov pre Galaxy Note 9 v apríli, asi o dva mesiace skôr ako predtým,“ napísal Korea Herald.

'Vzhľadom na skoršiu produkciu panelov, ako sa očakávalo, Samsung pravdepodobne uvedie na trh nadchádzajúci vlajkový model už v auguste, teda o mesiac skôr ako v prípade série Note 8 minulý rok.'

Nie sme si istí presne tým, aké nové funkcie budú predstavené na Galaxy Note 9, ale prvé zvesti naznačujú skener odtlačkov prstov umiestnený pod obrazovkou.



(Obrázok: REUTERS)

Technologickým firmám sa zatiaľ nepodarilo túto funkciu presadiť – a so zmenšenými rámami boli nútené ich umiestniť na zadnú stranu telefónu alebo ich úplne zahodiť.

Jedna vec, ktorou si môžeme byť istí, je, že Galaxy Note 9 sa dodáva so stylusom S Pen a potrebným zvýšením výpočtového výkonu a výkonu fotoaparátu, aby sa stal jedným z najvýkonnejších telefónov roku 2018.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: