Richey Edwards chýba: Svieža príťažlivosť pre rockera Manic Street Preachers

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Bola urobená nová výzva na nájdenie nezvestnej waleskej rockovej hviezdy Richeyho Edwardsa na 25. výročie jeho zmiznutia.



The Manic Street Preachers “ problémový gitarista a textár sa stratil vo veku 27 rokov 1. februára 1995.



Zmizol niekoľko hodín predtým, ako sa malo nezávislé kvarteto vydať na propagačnú cestu do Ameriky, zmizol zo svojej izby v hoteli Embassy v Londýne.



channing tatum jessie j

Jeho auto bolo neskôr objavené neďaleko Severn Bridge neďaleko Bristolu, čo podnietilo vieru, že hudobník – ktorý mal v minulosti sebapoškodzovanie, anorexiu a alkoholizmus – si vzal život.

Manics Nicky Wire, Richey Edwards, James Dean Bradfield a Sean Moore pred Buckinghamským palácom v januári 1991 (Obrázok: Getty Images)

Jeho telo sa nikdy nenašlo a v roku 2008 bol legálne považovaný za mŕtveho. Teraz, nezvestné osoby, charita, pre ktorú Richeyho sestra Rachel Edwardsová pracovala odkedy stratila brata, vydala novú výzvu.



Kate Grahamová z organizácie povedala: Richard, ak to čítate, zavolajte nám alebo napíšte nám na naše bezplatné telefónne číslo 116 000. Je to dôverné a nemôžeme vystopovať váš hovor.

Chceme vám len poskytnúť podporu, ktorú potrebujete, a pomôcť vám byť v bezpečí. Linka pomoci je tu na to, aby podporila ľudí, ktorí sú nezvestní – alebo uvažujú o zmiznutí – a ich blízkych, ktorí zostali pozadu.



V priebehu rokov boli hlásené údajné pozorovania hudobníka – ktorý napísal pochmúrny album skupiny The Holy Bible – na miestach ako Goa v Indii a Lanzarote a Fuerteventura na Kanárskych ostrovoch.

Bola urobená nová výzva nájsť Richeyho Edwardsa, na 25. výročie jeho zmiznutia (Obrázok: PA)

je zľahka ppi bezpečný

To podnietilo teóriu, že Richey, najmagnetickejšia postava Manikov, možno zinscenoval svoje zmiznutie, aby unikol svojmu turbulentnému životu.

Jeho sestra povedala: Mala som 24 rokov, keď som naposledy videla svojho brata, a uplynulo 24 rokov odo dňa, keď sa stratil. Bola som bez neho polovicu svojho života.

Som takmer v rovnakom veku ako moja matka, keď jej syn zmizol. Obaja Richeyho rodičia zomreli nevediac, čo sa stalo s ich synom.

Tipy redaktorov šoubiznisu

Policajný spis zostáva otvorený a Metská polícia už skôr uviedla: Richey Edwards je stále vedený ako nezvestná osoba. Prípad zostáva otvorený a uvítame akékoľvek informácie.

Minulý rok bol hudobník jedným z 21 nezvestných ľudí, ktorých portréty boli súčasťou výstavy UnMissable v Londýne.

Eddie Hall vs Thor

Prehliadku navrhol a kurátorsky pripravil umelec Ben Moore, ktorého brat Tom je nezvestný od roku 2003.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: