Resident Evil 7 sa stáva realitou s hrozným zážitkom zo skutočného života

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

S vydaním Resident Evil 7 tento týždeň jeho vydavateľ Capcom vymyslel neuveriteľne nový spôsob propagácie mäkkého reštartu svojej slávnej hororovej videohry: priveďte Resident Evil k životu.



Londýnčania v Shoreditch, ktorí sa dostali do Londýna vo forme zážitku z hororového domu s únikom z izby, mali prvýkrát možnosť zažiť hororovú hernú franšízu v celej jej krvavosti na vlastnej koži. Mali sme to šťastie, že sme si to vyskúšali na vlastnej koži!



Hoci pri väčšine zážitkov z úteku z miestnosti riešite hádanky v zamknutých miestnostiach, aby ste unikli, tento zážitok z Resident Evil má strašidelný nádych.



Keďže som sám vyrastal s hrami Resident Evil, vedel som, čo môžem očakávať, ale aj ja som sa cítil znervóznený, keď sme pôvodne vošli do opusteného domu a uvideli, ako sa k nám po zemi plazí bábika.

Živá akcia Resident Evil 7

Jedna z hádaniek nás prinútila spočítať, koľkým bábikám chýbajú oči, aby sme zistili kód visiaceho zámku

V spolupráci s niekým z Daily Express som ja a môj spoluhráč museli preliezť skrinkami v márnici, použiť UV svetlá na nájdenie tajných správ a utiecť/skryť sa pred zlovestnou rodinou Bakerovcov, ktorí obývali budovu. Nastal dokonca okamih, keď nám predstavili tanier červov. krásne!



Hoci to bol bezplatný zážitok nastavený na reklamu videohry, skutočne verím, že 45-minútová udalosť bola dostatočne príjemná na to, aby sa za ňu v budúcnosti účtovalo.

Dúfajme, že sa ten zážitok jedného dňa do Londýna opäť vráti, pretože živý zážitok trval len cez víkend . Ak ste to zmeškali, nikdy sa nebojte – videohra Resident Evil 7 vychádza 24. januára .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: