Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy recenzia: Skvelé pre nováčikov, ale nič nové pre veteránov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Séria Ace Attorney je ťažko predajná pre nezasvätených.



Spojenie už aj tak špecializovaných žánrov vizuálnych románov a point-and-clickov v štýle anime s rigmarolami súdnej siene sa len ťažko zdá byť receptom na úspech pre väčšinu hráčov .



ktorý vyhral futbalovú pomoc 2019

A napriek tomu, vďaka nejakému hviezdnemu písaniu, nuansovanej jazykovej lokalizácii a dizajnu postáv, Capcom nejakým spôsobom premenil predpoklad pre Ace Attorney Trilogy z jedného z najnudnejších povolaní na Zemi na fantastické cirkusové číslo.



Hry zostávajú takmer úplne kópiou svojich originálov Nintendo DS pre lepšie aj horšie, ale bez ďalšej druhej obrazovky a s aktualizovanou grafikou, ktorá im dáva prekreslenejší štýl animácie.

Stále hráte dobre upraveného bojovníka za spravodlivosť, Phoenixa Wrighta, ktorý je povolaný zbierať stopy z miesta činu, kričať námietky, keď ste prichytili pochybné postavy pri klamstve, a klásť všetky správne otázky, aby ste vytvorili tú najpodivnejšiu zbierku zlých vecí. Chlapci a dievčatá od Batmana Adama Westa všetci strácajú chlad na lavici svedkov.

Hráči sa tiež stretnú s prokurátorom, ktorý na súde máva bič, a s ďalším, ktorý popíja kávu a má na sebe futuristickú masku na oči, pretože prečo by to neurobili?



Neskutočný zážitok zo súdnej siene ako kedykoľvek predtým

Zákon a poriadok

Z hľadiska hrateľnosti sú jadrom zážitku súdne scény a určite tie, ktorými sa výstižne pomenovaný titul najviac preslávil.



Práve tu rýchlo zistíte, či ste venovali dostatočnú pozornosť, pretože pokrok je niekedy viazaný na zistenie a zapamätanie si malých detailov z dôkazov zo súdneho záznamu alebo dokonca z predchádzajúcich rozhovorov.

čo je s gabrielovým okom

Opäť platí, že najviac času strávite čítaním a sledovaním príbehu, ale pri krížovom výsluchu svedkov s cieľom nájsť rozpory máte kľúčové momenty, ktoré musíte nájsť správne.

Máte povolených päť chýb, kým „zlyháte“ scenár a váš klient bude uznaný vinným, ale tieto môžu rýchlo zmiznúť, ak nie ste usilovní.

Je tu aj niekoľko skutočne lámavých momentov, najmä ak nie ste ponorení do bizarnej logiky hry; kvôli dlhým medzerám medzi kontrolnými bodmi uloženia – a obrovskému množstvu textu – zlyhanie prináša trest za veľa strateného času.

Ale myslím, že nie všetky hry nám musia uľahčovať život.

Budete musieť venovať pozornosť, aby bola spravodlivosť vykonaná

wendi deng tony blair

DRŽ TO!

Tieto tri hry však boli teraz prenesené na viacero systémov a jediné skutočné vylepšenia sa týkali grafiky.

Jeho zjednodušený umelecký štýl anime, aj keď je funkčný, tu možno považovať za konzistentný, ale často sa opakujúci.

Prípady sú takmer vždy vraždy, len so zriedkavými variáciami na vyšetrovanie stopy alebo na objasnenie príbehu svedka a hra vám častejšie ukáže, kto to urobil predtým, ako na to mohol Phoenix prísť.

Charakteristický tón série je stále zábavný

Námietka!

Samozrejme, existuje šanca, že trilógia môže byť pre niekoho prvým vystavením života a časov Phoenixa Wrighta, alebo aspoň jeho prvým odhalením po mnohých rokoch, a je to taký rafinovaný odrazový mostík. ako sa dá očakávať.

Je to neskutočné, vtipné a má obrovskú hodnotu, určite je to vinné z toho, že je to vynikajúce stiahnutie.

Pre každého, pre koho je to už tretí, štvrtý alebo piaty raz, nie je nič nové, čo by mohol objaviť.

Hral som Ace Attorney Trilogy na PS4 ale bolo mi jasné, že by sa to hodilo Nintendo Switch .

Vo svojom srdci a vo svojom pôvode je Ace Attorney prenosná hra, ktorá by sa mala hrať na dlani, nie na veľkej obrazovke.

Trilógia Phoenix Wright: Ace Attorney je teraz k dispozícii na Xbox One, PS4 a Switch za 29,99 £

iphone 7 predobjednajte uk
Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: