Recenzia reproduktorov Bose Soundlink Micro Speaker: Dobré veci prichádzajú v malých baleniach

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Bose Soundlink Micro je dôkazom toho, že nemusíte vždy obetovať energiu kvôli prenosnosti. Tento Bluetooth reproduktor má robustný pogumovaný dizajn, vďaka čomu je vhodný nielen do domácnosti, ale aj na cesty.



Reproduktor sa dodáva v troch matných farbách: čiernej, modrej a – ak máte chuť skutočne vyniknúť – jasne oranžovej. Zariadenie je zakrivený štvorec meraný na šírku 9,83 cm a hĺbku 9,83 cm a váži 0,29 kg. Nie úplne ľahké, ale stále dobre v prenosnom rozsahu.



Soundlink Micro má tiež elegantný a jednoduchý dizajn s iba 5 tlačidlami, ktoré siahajú od hlasitosti, ovládania, prehrávania/preskočenia, napájania a detekcie Bluetooth. Napriek pogumovanému telu a nízkej hmotnosti môžete cítiť vynikajúcu kvalitu konštrukcie, ktorá vám umožňuje byť s ním menej vzácny.



Na výber sú tri matné farby (Obrázok: James Ide)

Vďaka silikónovému poťahu môžete byť vonku a nebudete sa musieť príliš obávať, že sa odre alebo poškodí – alebo dokonca navlhne. Reproduktor má klamlivo tenký remienok. Môže to vyzerať nevýrazne, ale nenechajte sa oklamať, táto vec je silná.

Popruh vám umožňuje pripevniť Soundlink Micro na opasok, batoh, bicykel alebo dokonca ku kohútiku či sprchovej hlavici. Aj keď som najprv váhal, či mu dôverovať, zistil som, že napätie, ktoré popruh používa, ho vo väčšine scenárov drží bezpečne pripevnené.

Zistil som, že je veľmi jednoduché pripojiť sa k reproduktoru cez Bluetooth a robotický hlas v rámci zariadení vám dá vedieť, kedy je pripojený, ku ktorému zariadeniu a koľko batérie zostáva.



Nemusíte sa obávať dažďa alebo pádu do bazéna, pretože reproduktor je odolný voči vode IPX 7, až do 1 metra alebo 3 stôp po dobu 30 minút. Testoval som to v sprche a tiež ma raz-dva zastihol dážď, ale fungovalo to dobre.

Reproduktor je odolný voči vode (Obrázok: Bose)





Reproduktor sa vyznačuje bohatým zvukom, hlbokými basmi a pri plnej hlasitosti je na svoju veľkosť prekvapivo hlasný. Basy sú tiež skvelé vzhľadom na ich výšku. Keď som zvýšil hlasitosť, všimol som si veľmi malé skreslenie alebo stratu alebo kvalitu. Pre tých, ktorí chcú používať Siri na cestách alebo prijímať hovory pri používaní reproduktora, môžete použiť vstavaný mikrofón.

Mikrofón je praktickým doplnkom, ak ste na turistike a chcete mať voľné ruky alebo sa chcete podeliť o telefonický hovor s priateľmi. Pri bicyklovaní sa môžete aj porozprávať, čo asi nie je dobrý nápad.

Reproduktor má vlastnú lítium-iónovú nabíjateľnú batériu, ktorá je vstavaná a nedá sa vybrať z dôvodu vodotesnosti. Výdrž batérie je celkom pôsobivá; Bose tvrdí, že má 6-hodinovú výdrž batérie, ale podarilo sa mi z nej vyžmýkať takmer 7 hodín.

Výdrž batérie je dosť pôsobivá (Obrázok: James Ide)

Reproduktor má jeden port micro USB a hoci nemá žiadne ďalšie zvončeky, ako sú LED svetlá alebo porty na kartu SD, ocenil by sa pomocný port. S jasne oranžovým telom som bol šokovaný, keď som zistil, že Soundlink Micro sa nevznáša, zatiaľ čo pre mňa rozhodne nie je to nič, čo by mohlo niektorých odradiť, ak sa obávajú, že by ho mohli stratiť.

Reproduktor bohužiaľ nie je 360-stupňový, ale väčšinou to nebol príliš veľký problém, ak som si to bol vedomý pri umiestňovaní mriežky reproduktora. Jednou zaujímavou funkciou, ktorú som sklamaný, že som ju nevyskúšal, bolo spárovanie reproduktora s iným, aby sa ďalej zvýšila hlasitosť a vytvoril sa stereo systém.

Soundlink Micro má elegantný a jednoduchý dizajn (Obrázok: James Ide)



Celkovo je Soundlink Micro skvelý kompaktný reproduktor a funguje ako niečo oveľa väčšie. Rozhodne spĺňa kvalitu, ktorá je synonymom mena Bose: jednoduché použitie a ľahké prenášanie na cestách.

Bose Soundlink Micro je momentálne 99,95 GBP a aj keď sa to môže zdať strmé, určite dostanete to, za čo zaplatíte, pretože kvalita a výkon sú na špičkovej úrovni.

Najnovšie technické novinky
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: