Razer Project Valerie je prenosný počítač s tromi obrazovkami, ktorý sľubuje, že posunie počítačové hry na novú úroveň

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Razer, špecialista na herný hardvér, ukázal svoju víziu budúcnosti notebookov. Prenosný počítač Razer Project Valerie je vybavený prvým trojitým displejom na svete.



Cieľom je ponúknuť pohlcujúce nastavenie obrazovky pre hranie hier a dostatok priestoru pre multitasking pri práci.



Výsledkom sú tri 17,3-palcové 4K IGZO obrazovky, ktoré sa v normálnom režime naskladajú na seba. Pri vstupe do imerzného režimu sa dve obrazovky vysunú do strán a automaticky sa nasadia na robustné hliníkové pánty, aby zapadli na miesto.



Všetky tieto obrazovky s vysokým rozlíšením znamenajú ohromujúce 12K rozlíšenie 11 520 x 2 160.

Potrebuje veľa grafického spracovania, aby zaplnilo všetok ten priestor, takže pod kapotou je výkonný GPU Nvidia GeForce GTX 1080, čo znamená aj natívnu podporu pre Nvidia Surround Sound.

Ako keby to všetko nebolo dostatočne futuristické, notebook je vybavený aj viacfarebným osvetlením pre chladnú žiaru. Plus Project Valerie sa stále zmestí do tašky na notebook, pretože nie je oveľa hrubšia ako priemerný 17-palcový herný notebook, hovorí Razer.



Ako to všetko ovplyvní výdrž batérie, nebolo spomenuté, ale obrazovka je na prenosných počítačoch veľká spotreba energie. Bez hrubšej konštrukcie pre viac batérií sa bude pravdepodobne vo veľkej miere spoliehať na dobíjanie sieťového napájania.

Projekt Valerie je založený na hernom notebooku Razer Blade Pro, ktorý bol uvedený na trh za cenu 3 500 £. Preto sa bojíme pomyslieť na to, koľko bude stáť verzia s tromi obrazovkami.



Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: