Prečo Snapchat neustále padá - a čo s tým robiť

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Približne 200 miliónov ľudí teraz používa Snapchat na každodenné odosielanie videí, fotografií a správ, ktoré sa vymazávajú, svojim priateľom a sledovateľom.



Dočasný charakter komunikácie v aplikácii - ktorá bola založená v roku 2011 Evan Spiegel a Bobby Murphy – má podporovať prirodzenejšie interakcie.



Ale tieto prirodzené interakcie môžu byť narušené, ak sa platforma náhle zatvorí, keď ju používate.



Snapchat , rovnako ako mnoho populárnych aplikácií, má nepríjemnú tendenciu padať – čo je frustrujúce pre používateľov, ktorí stratia svoje Snap pruhy.

Ak však Snapchat zlyhá, nie je všetko stratené: existuje mnoho spôsobov, ako problém vyriešiť a opraviť, aby ste mohli pokračovať v lámaní.

Zachovajte pokoj, neprepadajte panike a prečítajte si tento článok.



1. Reštartujte aplikáciu

Aj keď to môže znieť trochu IT Crowd , niekedy je najlepšie to celé vypnúť a začať odznova.

Snapchat (Obrázok: Getty)



Reštartovanie aplikácie je prvým kontaktom pre frustrovaných používateľov a často to môže obnoviť aplikáciu a okamžite vyriešiť problém.

Ak to však nefunguje, potom Snapchat hovorí, že by ste mali reštartovať svoje zariadenie, pretože dôvodom zlyhania aplikácie môže byť skôr fungovanie telefónu než problém so samotnou aplikáciou.

2. Skontrolujte svoju wi-fi

Problém s vaším Snapchatom môže tiež súvisieť s vaším pripojením, buď s vašimi mobilnými dátami, alebo s vaším wifi pripojením.

Snapchat odporúča prepínať medzi mobilnými dátami a wi-fi, aby ste zistili, či existuje rozdiel v skúsenostiach týmto spôsobom.

Snapchat má veľa rôznych funkcií (Obrázok: PA)

Sekcia na riešenie problémov na webovej lokalite radí: „Skúste striedať Wi-Fi a mobilné dáta, aby ste zistili, či problém súvisí s vaším pripojením. Ak sa vaše skúsenosti líšia, odporúčame vám kontaktovať svojho poskytovateľa služieb, ktorý vám poskytne ďalšie informácie.“

3. Skontrolujte dostupnosť aktualizácie

Niekedy sa môže stať, že je potrebné stiahnuť aktualizáciu.

Aplikácie sociálnych sietí (Obrázok: Getty)

Ak teda ešte nič nefungovalo, prejdite do obchodu s aplikáciami vášho zariadenia, pretože aktualizácie môžu vyriešiť niektoré vaše problémy a často sa vysporiadajú s akýmikoľvek chybami a závadami, ktoré sa ukázali ako problematické.

4. Úplne odstráňte aplikáciu a znova ju stiahnite

Posledným krokom je prejsť do obchodu s aplikáciami vášho zariadenia a úplne odinštalovať aplikáciu a potom ju znova stiahnuť. Je však dôležité, aby ste počkali na dokončenie zálohovania spomienok, aby sa všetky uložené snímky nestratili v éteri času.

Tým sa tiež uvoľní miesto na vašom zariadení.

Ak nič z toho nefunguje, hoďte telefón do oceánu. (Žartujeme – to nie je dobré pre životné prostredie).

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: