Používatelia iPhonov tvrdia, že staré modely sa od uvedenia iPhonu 12 spomalili – čo sa deje

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Po mesiacoch očakávania spoločnosť Apple konečne odhalila iPhone 12 tento týždeň.



Technologický gigant v utorok na podujatí Hi Speed ​​oznámil štyri nové smartfóny – iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max.



Zatiaľ čo mnohí fanúšikovia túžia po nových iPhonoch, iní tvrdili, že Apple po uvedení na trh spomalil ich staré iPhony.



jennifer lopez ben affleck

Jeden používateľ tweetoval: Spôsob, akým Apple vyrába staršie modely, spomaľuje prostredníctvom aktualizácií a núti vás upgradovať, bolí.

Ďalší pridal: Ahoj @Apple, vydanie iPhone 12 Pro neznamená, že teraz musíte spomaliť všetky predchádzajúce telefóny. Láska, znepokojený používateľ Apple.

A jeden žartoval: Akonáhle sa Apple bude chcieť pomotať a predstaviť nám iPhone 12, môj telefón chce spomaliť. BRUH. Prestaň robiť to Apple. Všetci ma zabíjate.



Našťastie existuje jednoduché vysvetlenie pre spomalenie starých telefónov iPhone.

V rámci spustenia iPhone 12 spoločnosť Apple spustila novú aktualizáciu systému iOS.



To znamená, že mnohé zo systémov, ktoré tvoria váš iPhone, sa zmenia, čo kladie vysoké nároky na váš procesor.

anjel číslo 33 význam

Adrian Kingsley-Hughes, výskumník zo ZDNet, vysvetlil: Inštalácia nového operačného systému na iPhone spustí na pozadí veľa vecí, od indexovania až po rekalibráciu batérie, a to môže trvať hodiny alebo dokonca dni.

Nielenže to spotrebúva energiu, ale rekalibrácia batérie môže vyvolať dojem, že sa batéria vybíja rýchlejšie, hoci v skutočnosti nie je.

iPhone 12 a iPhone 12 Mini (Obrázok: Apple)

Udalosť uvedenia iPhone 12

Pridajte k tomu dvojitý faktor, ktorým je množstvo aktualizácií aplikácií, ktoré sa dejú po novom vydaní, v kombinácii s množstvom nových dostupných funkcií, ktoré môžu staršiemu telefónu viac zaťažiť.

Ak sa obávate o batériu svojho iPhone a od aktualizácie prešlo niekoľko dní, pán Kingsley-Hughes odporúča skontrolovať stav batérie.

čo znamená b & q

Vysvetlil: Ak prejdete do Nastavenia > Batéria > Stav batérie a zobrazí sa správa, že je to dobré pre schopnosť maximálneho výkonu, potom ide buď o bežné veci, alebo o chybu.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: