Pomýlili ste si emoji grimasy s úškrnom? Tu je 7 ďalších emotikonov, ktoré pravdepodobne používate nesprávne

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Minulý týždeň štúdia odhalila, že zmätok v súvislosti s určitým emotikonom spôsobil zmätok v textových konverzáciách ľudí.



Štúdia Ph.D. študentka Hannah Miller z University of Minnesota ukázala, že emoji „grimasa“ sa javia odlišne v závislosti od toho, ktoré zariadenie používate.



Zatiaľ čo na Apple zariadení sprostredkúva negatívnu emóciu, na iných zariadeniach od Google, Samsungu a Microsoftu to vyzerá, že sa usmieva.



manželka brucea willisa
Emoji sú celé zle

(Obrázok: GroupLens Research, University of Minnesota)

Toto viedlo k nejaké nepríjemné rozhovory , pričom ľudia, ktorí vedú textové konverzácie na rôznych zariadeniach, si navzájom úplne nesprávne rozumejú.

Teraz online herná spoločnosť WinkSlots.com prišla so zoznamom ďalších emoji, ktoré ľudia často zneužívajú alebo si ich nesprávne vysvetľujú.



S emotikonmi, ktoré boli nedávno pomenované najrýchlejšie rastúci jazyk vo Veľkej Británii , budete sa chcieť uistiť, že ich používate správne.

kto je v manželstve

„Niektoré emotikony sa interpretujú ľahšie ako iné; napríklad palec hore je celkom jednoduchý, rovnako ako symbol zlomeného srdca alebo bozk rúžom,“ povedala Orit Mutznik z WinkSlots.com.



'Ale významy niektorých sú o niečo jemnejšie, a preto sa často používajú nepresne.'

1. Osoba na informačnom pulte

Emoji stôl osoba

Pre mnohých z nás je to dievča švihajúce vlasmi, ktoré používame na reprezentáciu našej drzosti. Ale v skutočnosti bol tento emotikon pôvodne vytvorený s cieľom reprezentovať osobu pri informačnom stole, ktorý ľuďom poskytuje odpovede na ich otázky.

2. Zmätená tvár

Emoji zmätený

Ľudia častejšie používajú na vyjadrenie stresu alebo na vyjadrenie strachu alebo obáv, v skutočnosti je to určené na vyjadrenie prekvapenia alebo zmätku.

3. Tvár s pohľadom triumfu

emoji triumf

Hoci bol pôvodne vytvorený ako tvár s triumfálnym vzhľadom, je lepšie ho spájať s tým, že ste frustrovaný alebo „nahnevaný“.

4. Závratná tvár

Emoji závraty

Tento emotikon, ktorý sa často používa vo význame „mŕtvy“ a bežne sa zamieňa s tvárou emotikonu Udivený, v skutočnosti predstavuje závrat.

5. Ospalá tvár

Emoji smutný, ale uvoľnený

Mnohí to používajú ako ďalšiu plačúcu tvár so slzou padajúcou nabok. „Slza“ v skutočnosti predstavuje bublinu, ktorá sa používa na zobrazenie toho, že niekto spí v anime a mange.

kanál arsenal vs man utd

6. Tichá tvár

Emoji stíchli

Tento emotikon, vytvorený tak, aby predstavoval ticho a serióznosť, sa častejšie používa na zobrazenie prekvapenia.

7. Tvár s gestom OK

Emoji v poriadku

Vie niekto skutočný účel tohto emotikonu? Oficiálne je to osoba, ktorá dáva znamenie „OK“.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: