Majster Pokemon GO vyvracia jeden z najväčších mýtov hry – a môže úplne zmeniť vašu stratégiu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Majster Pokémon GO tvrdí, že nazbieral 145 Pokémonov bez toho, aby opustil krajinu, čím vyvracia mýtus, že niektoré postavy možno chytiť len v určitých častiach sveta.



Pojem pokémona uzamknutého v regióne sa medzi ľuďmi šíril Pokemon GO hráčov od prvého spustenia hry 6. júla.



Verilo sa, že Tauros sa dá chytiť len v Severnej Amerike, pán Mime v západnej Európe, Kangaskhan v Australázii a Farfetch'd v Ázii.



kedy začína veľký brat celebrít rok 2014

Hráč Pokémon GO z Holyhead v Severnom Walese však tvrdí, že chytil všetkých 145 dostupných Pokémonov – vrátane tých „uzamknutých v regióne“ bez toho, aby opustil krajinu.

Hráč, ktorý si neželal byť menovaný, no v hre sa volá „Albino Squirrel“, zverejnil video na YouTube ako dôkaz svojho úspechu:

Pokemon GO

Pokemon GO



„Mal som to šťastie, že som v priebehu prvého týždňa hrania získal 3 pokémonov uzamknutých v regióne a ani som si nebol vedomý, že to boli pokémoni uzamknutí regiónu,“ povedal pre S Online.

„Pokémonov uzamknutých v regióne som si uvedomil, až keď som sa snažil niekde nájsť Farfetch'd.



„Pán Mime, exkluzívny pokémon pre Európu, ktorého som našiel hneď pri ceste od môjho domu, na mieste, kde sa zdá, že sa často vyskytujú vzácni pokémoni.

„Býk, severoamerický pokémon, som získal z 5 km vajca, zatiaľ čo Kangaskhan, exkluzívny pre Austráliu a Nový Zéland, bol nájdený v 10 km vajci.

„Keď prišla reč na Farfetch'd, exkluzívnu pre Japonsko, privolal som nejakú vonkajšiu pomoc od starého priateľa, ktorý bol náhodou učiteľom angličtiny v Japonsku. Dal som mu prístup k môjmu účtu a za pár hodín som mal Farfetch'd.

„Posledný Pokémon, ktorého som chytil, bol Lapras. Mal som s ním 3 stretnutia, kým som ho včera konečne chytil.“

Albino Squirrel povedal, že za časť svojho úspechu vďačí webovej stránke s názvom Pokevision , ktorý vám presne ukáže, kde sa Pokémoni nachádzajú a ako dlho.

„Je to neoceniteľné,“ povedal. „Niekto to môže nazvať podvádzaním, ale ja to nazývam spôsobom Team Rocket (zloduchovia zo seriálu).

'Navyše každý človek, s ktorým som hovoril, ho používa, odkedy sa o ňom dozvedel, pretože lokátor hier v hre nefunguje správne.'

Albino Squirrel nie je jedinou osobou, ktorá tvrdí, že chytila ​​pokémonov uzamknutých v regióne mimo špecifikovaných oblastí.

Sam Clark, 33-ročný hráč zo Southamptonu, ktorý včera vyhlásil, že je prvým Britom, ktorý ich „chytil všetkých“. tvrdí, že sa vyliahol Tauros z vajíčka.

Sam Clarke tvrdí, že je prvým Britom, ktorý „chytil všetkých“ (Obrázok: SWNS)

Kalifornský hráč John Smith medzitým potvrdil, že chytil všetkých 145 v Santa Rose aj v San Franciscu.

Dôkazy naznačujú, že hoci nie je možné chytiť Tauros, pána Mimeho, Kangaskhana a Farfetch'da vo voľnej prírode mimo ich špecifikovaných oblastí, môžu sa vyliahnuť z vajec.

Samozrejme, konečným cieľom hry je nazbierať 150 Pokémonov. Vývojár Niantec však zatiaľ päť najvzácnejších tvorov v hre nevydal.

Mnohí veria, že spoločnosť zdržuje Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres a Mewtwo kvôli špeciálnej udalosti v neskoršom termíne.

S Online kontaktovala spoločnosť Niantic, aby potvrdila novú teóriu, ale zatiaľ sme nedostali žiadnu odpoveď.

načítavanie ankety

Si posadnutý Pokemon Go?

DOTERAZ 500+ HLASOV

ÁNONIE
Pokémon GO
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: