Vianočná udalosť Pokémon Go: Tipy a triky, ako čo najlepšie využiť slávnostnú propagáciu mobilnej hry

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Pokémon Go bol jednoduchý najväčšia smartfónová hra roka - ale od spustenia v lete počet hráčov neustále klesá.



V snahe priviesť „trénerov“ späť vývojár Niantic Labs pripravil špeciálnu vianočnú akciu, ktorá odmení hráčov za návrat do hry.



ostrov lásky olivie attwood

Podobne ako pri udalostiach, ktoré sa konajú počas Dňa vďakyvzdania a Halloweenu, počas sviatkov dôjde v hre na určitý čas k niekoľkým zmenám.



V prvom rade hra zdvojnásobí množstvo XP, ktoré získate za chytanie a rozvíjanie tvorov alebo ich porážku v telocvični.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Pokemon GO (Obrázok: Virgin Active)

Takže prinajmenšom budete môcť zvýšiť úroveň svojho avatara, ak ste ho nechali chradnúť v nižších úrovniach od psích letných dní.



Tu je niekoľko ďalších tipov a trikov, ako čo najlepšie využiť vianočnú akciu Pokémon Go.

Chytiť všetko, čo sa dá

Pidgey

Pidgey (Obrázok: Reuters)



Je to celkom jasné miesto, kde začať, ale má to svoj dôvod. Najnovšia aktualizácia hry vám umožňuje preniesť niekoľko Pokémonov naraz do Profesora. To je obrovská úspora času, pokiaľ ide o získavanie týchto cukríkov.

Jediné, čo musíte urobiť, je stlačiť a podržať Pokémona, aby ste ho zvýraznili, a potom vybrať všetkých ostatných, ktorých chcete preniesť naraz.

noel s modrými očami

A ktovie, možno aj vy chytiť Ditto .

Nástroje na sledovanie

Nástroj na sledovanie pokémonov Silph Road

Chytanie Pokémonov je dobré a dobré, ale najprv ich musíte nájsť.

Niantic nedávno aktualizoval funkciu „Nearby“, ktorá sa zobrazuje v malom okne v pravom dolnom rohu hernej obrazovky a zobrazuje okolo ktorých sa motajú stvorenia neďaleké Pokéstopy.

Sada stôp vám tiež dáva vedieť, ako blízko sú.

Môžete to kombinovať s Globálny atlas hry Pokémon Go od Silph Road pomôcť nájsť nepolapiteľné stvorenia. Pred odchodom sa uistite, že ste sa v teple zabalili.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Generácia 2

Pokémon Slnko a Mesiac

Ak nepoznáte všetky najnovšie stvorenia Pokémonov, možno vás prekvapí, že sa povráva, že sa do hry včas pripojí 100 ďalších postáv.

Tieto pochádzajú z hier 2. generácie a umožnia vám výrazne rozšíriť váš zoznam.

Ale navyše vám to umožní rozvinúť niektoré staré obľúbené položky ešte ďalej. Eevee, napríklad, dostane ďalšie dve evolúcie, ak sa táto fáma potvrdí. K dispozícii bude aj možnosť ďalej rozvíjať Slowpoke, Zubat a Seadra.

Celý zoznam si môžete pozrieť na konci na Gamenguide - ale odporúčame, aby ste začali s chytaním týchto konkrétnych Pokémonov už teraz, aby ste získali náskok pri vývoji na tieto extra úrovne.

flash obrázok amanda todd
Vianoce 2018

Pustite si vianočnú hudbu

Toto naozaj nie je tip ani trik.

Nemá to vplyv ani na to, ako sa vám v hre darí. Ale budete sa vďaka tomu cítiť o niečo sviatočnejšie, keď sa budete motať okolo lovu virtuálnych tvorov.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Pokémon GO
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: