Hack Pokémon Go: Kde nájsť hniezda Pokémonov a chytiť vzácne stvorenia vo Veľkej Británii

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Hľadanie nových príšer v Pokémon Go môžu byť ťažké v najlepších časoch, pravdepodobne preto, že ich hľadáte iba v blízkosti vášho domova alebo pracoviska.



Ak chcete zachytiť niečo zaujímavejšie a exotickejšie ako miestni Pidgeys alebo Zubats, budete musieť preskúmať mimo svojich obvyklých oblastí.



Ale kam ideš? A existuje spôsob, ako zaručiť umiestnenie požadovaného Pokémona? V skutočnosti niečo také existuje a tam prichádzajú hniezda Pokémonov.



Čo je hniezdo Pokémon Go?

Zjednodušene povedané, hniezdo pokémonov je miesto, kde sa veľké množstvo pokémonov (okrem nášho priateľa Pidgeyho) rozmnoží na jednom mieste za krátky čas.

najlepšie prevody isa v roku 2016

Ak sa povedzme podarí zachytiť štyroch Magmarov v priebehu 20-30 minút na jednom mieste, potom by sa tento hotspot nazýval hniezdo pokémonov.

Pokemon Go

(Obrázok: Barcroft)



danielle lloyd jamie o'hara

Je možné, že hniezda Pokémonov sú závadou, ktorá vznikla v dôsledku chyby v algoritme, ktorý spúšťa Pokémonov – ale nebudeme sa sťažovať.

Pravdepodobne je najlepšie dostať sa do hniezd rýchlo predtým, ako Niantic urobí svoju zvyčajnú vec a zapláta všetku zábavu. A radšej sa poponáhľajte, pretože aj keď má Niantic už veľa čo napravovať, čoskoro môže prísť záplata.



Kde nájdete hniezda pokémonov?

Tréneri Pokémonov z celého sveta spolupracovali, aby našli hniezda Pokémonov. Väčšina hniezd Pokémonov je vo veľkých mestách, takže je tu oveľa viac, čo môžete vidieť a robiť, než len hrať Pokémon Go .

Ľudia, ktorí hrajú Pokemon Go

Hráči Pokemon Go v parku (Obrázok: Liverpool Echo)

Zatiaľ si však neplánujte výlety do mesta – je známe, že umiestnenie hniezd Pokémonov sa mení.

Spravidla sa oplatí skontrolovať, či hniezda Pokémonov, ktoré chcete navštíviť, stále plodia Pokémonov, ktorých chcete – predstavte si, že si vezmete deň voľna, aby ste chytili 34 Drowzees. Vypitvané.

Ashley Taylor Dawson nahá

Ak žijete v okolí Londýna, máte šťastie. Menoval sa tréner Poké I_am_Bruton_Gaste zverejnil polohy všetky miesta hniezd pokémonov v Londýne na Reddite .

Rovnako ako príspevok, a užitočná mapa zobrazujúca umiestnenie hniezd pokémonov bola vytvorená – hoci momentálne pokrýva iba Londýn.

Aby ste mohli ochutnať, čo môžete očakávať od príspevku na Reddite, Charmanders často nájdete v Greenwich Park, Blackheath a Olympic Park.

Ak nájdete ďalšie hniezda Pokémonov, môžete tiež prispieť k príspevku – ak však v dohľadnej dobe neprídete do Londýna, možno sa oplatí hľadať hniezda Pokémonov vo vašom miestnom meste alebo meste.

panstva grófa z Plymouthu

Už existuje a národná mapa hniezd pokémonov pre Spojené kráľovstvo, ktoré sa ukazuje ako cenný nástroj v snahe byť tým najlepším, akým ešte nikto nikdy nebol.

Tento článok vám priniesol alphr.com

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: