PokéDates je prvá zoznamovacia služba Pokémon GO na svete

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Bolo len otázkou času, kedy skombinujú dve najpopulárnejšie aplikácie na svete: Pokémon GO a Tinder a odišli a urobili presne to.



Zadajte: PokéDates, prvá zoznamovacia služba Pokémon GO na svete , ktorá spustila pre single fanúšikov Pokémon GO, ktorí hľadajú lásku.



Ak sa chcete stať členom PokéDates, musíte sa najprv zaregistrovať na webovej stránke, odpovedať na niekoľko otázok o vašom ideálnom partnerovi a potom vyplniť plán, kedy môžete ísť na roaming za Pokémonmi.



Pokedates vám umožňuje odpovedať na niekoľko otázok o vašom ideálnom partnerovi a potom vyplniť plán, kedy môžete ísť na roaming za Pokémonmi.

Zoznamovacia služba potom spáruje žiadateľov a pošle im čas a miesto v blízkosti Pokéstop alebo telocvične, aby sa stretli a zahrali si hru.

Na rozdiel od hry však PokéDates nie je zadarmo. Zatiaľ čo prvý PokeDate vás nebude stáť, ak použijete promo kód 'POKEDATES2016', každý nasledujúci dátum vás bude stáť 20 $ (približne 15 £) raz.



kedy je balón d alebo
Pokemon Go

Pokemon Go je k dispozícii na stiahnutie len v Spojenom kráľovstve menej ako týždeň a už zasiahol celú krajinu.

Zatiaľ čo samotný nápad je čerstvý, spoločnosť, ktorá obsluhuje službu, nie je v žiadnom prípade nová. Je to vedľajší produkt od Project Fixup, zoznamovacej služby, ktorá pre vás organizuje rande pomocou skutočných ľudí, ktorí sú využívaní na to, aby sa s vami porovnávali, a nie pomocou algoritmov. Služba je však zatiaľ dostupná iba v USA, no čoskoro sa určite dostane aj do Veľkej Británie.



francesca abbott a ashley banjo

Ak sa vám nejakým spôsobom podarilo uniknúť humbuku okolo najnovšieho šialenstva a neviete o čom Pokémon GO je to hra pre smartfóny s rozšírenou realitou od Nintenda, ktorá umožňuje hráčom loviť postavy Pokémonov v skutočnom svete. Je k dispozícii pre Android aj iPhone a hneď po vydaní sa stal hitom po celom svete.

Aplikácia je v Spojenom kráľovstve k dispozícii na stiahnutie len necelý týždeň a už zasiahla celú krajinu, a to nie vo všetkých pozitívnych smeroch. Videli sme ľudí, ako opúšťajú prácu, aby sa stali hráčmi Pokémon GO na plný úväzok Kaviarne Costa bombardované hráčmi Pokémon GO po tom, čo sa nevedomky stali Pokégymom, miestom v hre, kde môžu hráči trénovať svoje chytené stvorenia.

Skupina hráčov Pokémon GO v Costa Coffee preberá obchod

Možno ešte vážnejšie, videozábery nedávno prezradili ako traja policajti podviedli smrť po tom, čo vodič hrajúci Pokémon GO narazil do policajného auta len niekoľko metrov od miesta, kde stáli.

Zábery boli zachytené kamerou jedného z policajtov na tele a ukazujú, že auto zišlo z hlavnej cesty a narazilo priamo do hliadkového vozidla.

Našťastie sa v policajnom aute v čase incidentu nikto nenachádzal.

Po vystúpení z vlastného auta sa vodič policajtom priznal, že sa hral ďalej Pokémon GO a v čase incidentu hľadel dole na svoj telefón.

načítavanie ankety

Pripojili by ste sa k PokéDates?

DOTERAZ 0+ HLASOV

ÁNONIENajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: