Recenzia Strange Brigade: Ghostbusters meets League of Extraordinary Gentlemen

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Aj keď som za dobre spracované rozprávanie a komplexnú mechaniku zakomponovanú do budovania veľkého sveta, hlboko vo vnútri som muž s jednoduchým vkusom, ktorý túži po hry ktoré sa neboja ponúknuť jednoduché, no vycibrené vzrušenie.



čo je škriatok na poličke

Tento pocit nefalšovanej zábavy prináša Strange Brigade, najnovší titul od vývojára Rebellion. Strieľačka z pohľadu tretej osoby, hra v solídnom prevedení dobrodružstva ponúka režimy ako Serious Sam, Left 4 Dead a Horde z Gears of War.



Strange Brigade sú eklektická partia



Hra, ktorá sa odohráva v 30. rokoch 20. storočia, vidí titulárny ragtagový tím, ktorý má za úlohu vypátrať nezvestného agenta v Egypte a poraziť 4000-ročného ducha zlej kráľovnej Seteki. Celá vec je zarámovaná ako starodávny dobrodružný seriál, doplnený o svižného rozprávača. Ak si viete predstaviť Krotitelia duchov prostredníctvom Ligy výnimočných ste na správnej ceste.

Na výber máte štyri hrateľné postavy s jedinečnými schopnosťami. Africký bojovník Nalangu sa pohybuje rýchlejšie, severská inžinierka Gracie má kratšiu dobu chladenia pri použití granátu, profesor de Quincey môže otvárať tajné výklenky, zatiaľ čo vojak Frank Fairburne (nepochybne predok Karla Fairburna, hlavný hrdina franšízy Rebellion's Sniper Elite) má viac zdravia a dokáže ťahať. vylepšené strely do hlavy.

akceptačná reč dannyho dyera

Každý z nich má tiež amulet, ktorý im poskytne silný špeciálny útok, keď bude nabitý dostatočným množstvom duší od zabitých nepriateľov.



Prostredia sú veľmi rozmanité

Misie hry vás nútia objavovať staroveké ruiny a hrobky a zároveň čeliť útokom rôznych nepriateľov, od rojov drobných skarabeov až po superschopné múmie a obrie stvorenia typu minotaurov. Úrovne sú zvyčajne rozdelené do základných bitiek, ktoré vás často obmedzujú na určitú oblasť, kým nezlikvidujete všetkých nepriateľov.



Tieto miniarény sú často posiate environmentálnymi nástražnými pascami, ktoré môžete spustiť, od jednorazových výbušných sudov až po obrie rotujúce čepele alebo plameňové trysky, ktoré fungujú na chladenie. Takéto stretnutia sa prelínajú s nejakým prieskumom a ľahkým riešením hádaniek, keď sa pokúšate odomknúť dvere alebo aktivovať spínače.

Nepriatelia prichádzajú vo všetkých tvaroch a veľkostiach

kráľovná Alžbeta kráľovná matka

Okrem hlavnej kampane (o ktorú sa môžete pokúsiť samostatne alebo v kooperácii pre 4 hráčov) je tu aj režim Horda, ktorý otestuje vaše schopnosti proti čoraz náročnejším vlnám nepriateľov, a režim Score Attack, ak je to váš typ.

Strange Brigade prináša uspokojujúcu silu, vďaka zbesilým bitkám sa budete cítiť presídlene a zároveň silne. Pridaním multiplayeru do mixu je jazda ešte intenzívnejšia. Živý vzhľad hry a svieže prostredie s hustými detailmi sú fantastické a prezentácia dodáva konaniam vedome hravý tón.

Najnovšie herné recenzie

S množstvom rozvetvených ciest a skrytých zberateľských predmetov, na ktoré si môžete vziať rukavice bez prstov, strkanie nosa do každého kúta a štrbiny v priebehu niektorých opakovaní vás často odmení predmetmi, ako je zlato na nákup nových zbraní alebo vzácnejšie drahokamy, ktoré môžu dať vašim strelným zbraniam bonusy. , ako je regenerácia zdravia alebo schopnosť zmraziť nepriateľov.

Napriek kvalite akcie z minúty na minútu však existuje základný pocit, že v možnostiach niečo chýba. Ak hľadáte akúkoľvek hĺbku, môžete sa cítiť krátko zmenení. Výber bočných zbraní je dosť mizerný, zatiaľ čo paleta primárnych zbraní v ponuke je trochu obmedzená a polovičná.

anthea turner sestra wendy

Napriek skvelej hrateľnosti sa balík zdá neúplný

Najmä brokovnice s nízkou kapacitou sa cítia zbytočné, keď čelia náporu darebákov. V spojení so skutočnosťou, že drahokamy na vylepšenie zbraní nie je možné preniesť (budete ich musieť nájsť niekoľko), veľmi pravdepodobne si jednoducho vyberiete najlepšiu všestrannú zbraň a budete sa jej držať, takže experimentovanie bude zložité. Schopnosti amuletov postáv pôsobia trochu nepozoruhodne a väčšina z nich sa skutočne výrazne líši v tom, či fungujú v priamej línii alebo v polomere čistenia davu.

Balík sa javí skôr ako solídny východiskový bod pre niečo viac, čo je umocnené skutočnosťou, že je k dispozícii nákladný sezónny lístok, ktorý sľubuje viac hrateľných hrdinov, zbraní a misií. V súčasnej dobe je Strange Brigade skvelá, s niekoľkými skvelými háčikmi, ktoré hre prepožičiavajú ľahko dostupnú zábavu. Je len trochu škoda, že potenciál pre DLC sa využíva.

Platformy: Xbox One , PS4 (testovaná verzia), PC

Cena: 39,99 £ / Deluxe Edition (obsahujúca Season Pass) 64,99 £ / Season Pass 29,99 £

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: