PlayStation 5: Amazon vyhodí vodiča, ktorý odišiel s chlapčenskými narodeninami PS5

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Tento mesiac sa nedočkaví hráči dočkali nielen jednej, ale hneď dvoch úplne nových konzol.



The PlayStation 5 a Xbox Series X sa dostali na pulty začiatkom tohto mesiaca a boli rýchlo stiahnuté.



Bohužiaľ, niekoľko ľudí, ktorí si predobjednali PlayStation 5 na Amazone, oznámilo, že ich konzoly chýbajú alebo sú nahradené inými položkami.



Jednou z takýchto zákazníčok bola Jenni Walker, mama z Oxfordshire, ktorá priniesla svojmu synovi PS5 ako darček k 16. narodeninám.

Rodina Walkerovcov zachytila ​​na svojej CCTV kamere zábery kuriéra, ktorý sa zdalo, že manipuluje s veľkou krabicou v tvare PS5 v zadnej časti svojej dodávky, doručuje ďalšie balíčky, ale ten si ponechá.

Po incidente rodina Walkerovcov kontaktovala Amazon, ktorý povedal, že incident vyšetrí.



Keď však Amazon jednoducho ponúkol darčekovú poukážku ako kompenzáciu, Walkerova dcéra vzala veci do vlastných rúk, odviezla sa osobne do miestneho skladu Amazonu a postavila sa šéfovi stránky.

Po zhliadnutí záberov CCTV šéf lokality potvrdil, že vodič bol jedným z jeho zamestnancov, a povedal, že budú prepustení.



Hovoriť s Oxford Mail , Amazon povedal: Máme veľmi vysoké štandardy pre našich poskytovateľov doručovacích služieb a spôsob, akým slúžia zákazníkom. Doručovateľ už nebude doručovať v mene Amazonu.

PlayStation 5 vyšla vo štvrtok (Obrázok: Dutch Height/REX/Shutterstock)

Bohužiaľ, Walkers museli reštartovať svoje hľadanie PS5, čo by sa mohlo ukázať ako zložité.

Táto správa prichádza krátko po tom, čo niektorí zákazníci Amazon PS5 nahlásili, že dostávajú kuchynské spotrebiče namiesto svojej konzoly.

Nezávislá novinárka Bex April May tvrdí, že jej namiesto PS5 poslali fritézu.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
PlayStation 5

Na Twitteri zverejnila odhaľujúce video a napísala: Šťastný deň # PS5 všetkým. Snažili sme sa zdokumentovať naše odhalenie, ale Amazon nás namiesto toho oklamal nevyžiadanou fritézou (po zadaní hesla na doručenie). Mal dnes ešte niekto tento problém?

Bex hovorí, že jej dodávka bola falošne „zmeškaná“ skôr v ten deň a je presvedčená, že jej PS5 mohol byť „odsatý“.

Dodala: Doručenie bolo falošne „zmeškané“ na poludnie so správou „nemohli sme doručiť“ (bez pokusu o doručenie). Teraz to vyzerá, ako keby to bolo odčerpané a potom sa znovu objavilo dnes večer, nahradené fritézou vo vnútri.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: