Pete Davidson plánuje „spáliť“ všetkých 100 svojich tetovaní v priebehu nasledujúcich 3 rokov

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Pete Davidson prezradil, že chce odstrániť svoju obrovskú zbierku atramentov, kým bude mať 30 rokov, pretože je unavený z toho, že ich musí pri natáčaní zakrývať.



Hviezda SNL (27) mala údajne celkovo 100 tetovaní a už začala s bolestivým procesom ich odstraňovania pomocou laserového ošetrenia.



Komik, ktorý je randí s herečkou Bridgerton Phoebe Dynevor , odhalil, že mu trvá mesiac, kým sa vylieči z každého „vypaľovacieho“ sedenia.



lucy smith nicholas lyndhurst

Rozhovor s Ľudia Pete povedal: Ďalšiu liečbu dostanem za približne mesiac.

„Povedali, že keď budem mať 30 rokov, mali by byť všetci preč. Takže im z toho zostali ešte dva roky.

S odvolaním sa na to, čo „toto“ obnáša, komiks vysvetlil proces odstránenia očí v máji v máji Late Night With Seth Meyers a odhalil: Spáliť ich je horšie ako dostať ich, pretože nielenže spaľujú vašu pokožku, ale aj vás“ nosíš tieto veľké okuliare, však?



Takže nič nevidíte a doktor je tam s vami.“

Hviezda už skôr uviedla, že sa rozhodol odstrániť svoje tetovania, pretože pri nakrúcaní trvá tri hodiny, kým sa zakryjú.



Peteova impozantná zbierka atramentov zahŕňa celú paletu postáv vrátane politikov, Willyho Wonku a jeho zosnulého otca Scotta Davidsona, hasiča, ktorý zomrel 11. septembra.

O tom, prečo sa hviezda rozhodla dať si toľko tetovaní, povedal magazínu Inked v roku 2019: Je to len vydanie... Keď [som] taký maniakálny a rozrušený, niekedy je to jediná vec, ktorá mi zaberie.

Pete Davidson sa zbavuje svojej obrovskej zbierky tetovaní

Pete Davidson sa zbavuje svojej obrovskej zbierky tetovaní (Obrázok: Univerzálny)

Pete mal veľký problém so svojím duševným zdravím a v januári prezradil, že sa mu uľavilo konečne diagnostikovaná s hraničnou poruchou osobnosti.

Scott Disick Sofia Richie

Komik svoju diagnózu dostal v roku 2017 po rokoch boja s náladou.

V rozhovore pre Glenna Closea pre sériu Actors On Actors od Variety si spomenul na úľavu, ktorú pocítil, keď mu lekári povedali o jeho stave.

Prišlo to roky po tom, čo sa cítil „zmätený“ po tom, ako sa snažil nájsť tých správnych lekárov, ktorí o tomto stave vedeli.

Hviezda SNL Pete je známa tým, že potápa atrament

Hviezda SNL Pete je známa tým, že potápa atrament (Obrázok: WireImage)

V rozhovore s herečkou z The Stepford Wives na videorozhovore Pete povedal, že pred diagnózou mal problémy.

„Vždy som bol celý čas taký zmätený a myslel som si, že niečo nie je v poriadku, a nevedel som, ako sa s tým vyrovnať,“ povedal Glennovi.

šťastný čínsky nový rok 2019

Peťov lekár mu nakoniec pomohol určiť diagnózu v roku 2017, čo sa mu vtedy veľmi uľavilo.

Smiešny muž dodal: „Keď vám to niekto konečne povie, váha sveta sa vám zdvihne z pliec. Cítiš sa oveľa lepšie.“

Pete vraj teraz chodí s hviezdou Bridgerton Phobe Dynevor

Pete vraj teraz chodí s hviezdou Bridgerton Phobe Dynevor (Obrázok: WireImage)

„Jeden z mojich psychiatrov [diagnostikoval ma]. Pred týmto veľkým kolapsom vždy hovoril: ‚Pravdepodobne ste bipolárny alebo hraničný, len na to budeme musieť prísť,‘ povedal tiež v minulosti.

Pred prijatím diagnózy v roku 2017 Pete prezradil, že sa prihlásil do rehabilitačného zariadenia, aby podporil jeho duševný boj .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: