Pamela Anderson sa „pripravuje byť opäť mamou“, pretože „chce rodiť vo veku 54 rokov“

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Pamela Andersonová sa údajne snaží stať sa opäť mamou.



Bývalý Baywatch 53-ročná hviezda sa v januári po štvrtýkrát prešla uličkou, keď sa zaviazala so svojím osobným strážcom Danom Hayhurstom.



Ich búrlivá romantika siaha až do obdobia, keď sa minulý rok stretli na začiatku blokády.



Dvojica potom pokračovala v romantickej ceremónii na pôde jej domu na ostrove Vancouver v Kanade povedať „I Do“.

A zdá sa, že ich románik sa uberá rýchlosťou milión míľ za hodinu, keďže novomanželia sa chcú do konca roka stať rodičmi.

Pamela Anderson sa na Štedrý večer tajne vydala za svojho bodyguarda, keď sa vydávala štvrtýkrát (Obrázok: AFP cez Getty Images)



Uvádza sa, že Pamela sa chce vo veku 54 rokov opäť stať mamou.

„Pam si chce s Danom založiť novú rodinu,“ povedal pre magazín Heat mag zdroj blízky hviezde.



'Veľmi rada by otehotnela, ale vie, že by to bolo ťažké, aj keď po tom, čo mala Brigitte Nielsen vo veku 54 rokov dieťa, stále má nádej.'

vianočné sušienky vtipy 2019

Pamela v januári povedala účastníkom diskusie Loose Women, že ona a Dan „neodchádzali z postele od Štedrého večera“ (Obrázok: ITV)

„Ale tiež sa rozprávajú s adopčnými agentúrami, vypĺňajú papiere a pozerajú sa na proces náhradného materstva. Ideálne by bolo, keby boli rodičmi do konca roka,“ dodáva zdroj.

Pamela, ktorá by mala mať v júli 54 rokov, už má dvoch dospelých synov; Brandon (24) a Dylan (23) z manželstva s rockovou hviezdou Tommym Leem.

Hviezda je známa svojimi búrlivými manželstvami, vrátane zväzkov s Kid Rockom, producentom Rickom Salomonom, za ktorého sa vydala dvakrát, ako aj s producentom Jonom Petersom.

Pamela má už dve dospelé deti (Obrázok: FilmMagic)

„Pam je do Dana zbláznená,“ dodal zdroj. 'Vždy bola srdcom mladá, ale tento nový románik ju nabil energiou a oživil viac ako kedykoľvek predtým.'

The NEWSAM kontaktoval Pamových zástupcov, aby sa vyjadrili.

Prichádza, keď sa Pamela minulý mesiac objavila v relácii Loose Women, kde sa rozprávala s účastníkmi diskusie spod pokrievky s Danom.

„Od Štedrého večera sme nevyšli z postele,“ povedala.

Máte príbeh na predaj? Kontaktujte nás na webcelebs@trinityNEWSAM.com alebo nám zavolajte priamo na číslo 0207 29 33033

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: