Objavila sa pôsobivá ponuka Call of Duty: Modern Warfare, ktorá prichádza s bezplatným Playstation Plus

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Posledný Call of Duty: Modern Warfare hra bola vydaná a očakáva sa, že bude jednou z najväčších hier roka.



Ale ak uvažujete o tom, že by ste si kúpili kópiu najnovšej časti CoD, možno budete chcieť urobiť malý prieskum vopred, pretože jeden predajca ponúka veľmi lákavú pozornosť popri svojich PS4 kópiách dlho očakávanej hry.



premena tela Simona Pegga

Call of Duty: Modern Warfare, ktoré vyšlo len dnes, vás dostane späť okolo 50 libier na väčšine miest, pričom najlacnejšia dostupná cena jednej hry pochádza z 365 hier, kde je momentálne 45,84 £.



Zdarma môžete získať na Xbox aj PS4

Zďaleka najlepšia ponuka je však určite od Currys PC World, ktorí predávajú nové Call of Duty: Modern Warfare za 49,99 £ - ale s tri bezplatné mesiace členstva Playstation Plus v hodnote 19,99 £.

tom hughes a jenna coleman

Ak máte namiesto toho Xbox, stále môžete získať rovnakú ponuku, ale s tromi bezplatnými mesiacmi Namiesto toho Xbox Live Gold v hodnote 17,99 GBP.



Ponuku si pôvodne všimli lovci výhodných ponúk na fóre ponúk HotUKDeals, kde členovia potvrdzujú, že je to najlepšia možná cena, ktorú teraz môžu nájsť online.

Má to byť jedna z najväčších hier roka



Ak ešte nie ste zaregistrovaný v službe TopCashback, môžete sa pripojiť k ich bezplatnej webovej stránke ešte dnes a získať a zadarmo 15 libier ak si potom vyzdvihnete nové Call of Duty od GAME – bude to len 35 £.

Dohoda je dostupná len pre noví členovia TopCashback, a môžete sa zaregistrovať a získať svojich 15 £ zadarmo pomocou tohto odkazu.

Novinky z videohier

Ak tiež hľadáte nový telefón, Sklad Carphone rozdávajú bezplatné kópie hry – plus bezplatná konzola PS4 – v celkovej hodnote 249,99 £ , všetkým, ktorí si v Carphone Warehouse vyzdvihnú Sony Xperia 1, Xperia 5, Xperia 10 alebo Xperia L3. Áno vážne...

Zatiaľ čo ponuka ešte nie je aktívna na webovej stránke Carphone Warehouse, bude spustená neskôr dnes, takže budete musieť skúsiť obnoviť stránku neskôr.

miesta v okrese červených svetiel vo Veľkej Británii

Pozri Tiež: