Odhalené: Najlepší čas na PREDAJ Samsung Galaxy S8, ak plánujete inováciu na Galaxy S9

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak chcete z predaja svojho starého smartfónu Samsung Galaxy vyťažiť čo najviac peňazí – potom nemáte čas strácať čas.



Podľa špecialistu na telefóny Envirofone má hodnota starších smartfónov Samsung klesnúť, pretože spoločnosť sa pripravuje na odhalenie Samsung Galaxy S9 neskôr v tomto mesiaci.



Údaje o predaji a odvetví naznačujú, že hodnota minuloročného Galaxy S8 by mohla klesnúť až o 8 % v období pred uvedením S9, ktoré sa uskutoční 25. februára.



Pozvánka Samsungu na Galaxy S9 na rok 2018

Preto, ak plánujete prejsť na nový telefón, mali by ste sa snažiť čo najskôr vyložiť svoj starý telefón.

Po uvedení najnovšieho telefónu Samsung a počas týždňov po uvedení na trh vidíme, že hodnota starších telefónov dramaticky klesá,“ vysvetlil Justin Woolridge, manažér komerčného marketingu spoločnosti Envirofone.



„Trh je zaplavený staršími telefónmi, pretože ľudia chcú predať svoj starý telefón po tom, čo dostali do rúk najnovší model, a preto hodnota týchto starších telefónov klesá.“

Samsung Galaxy S9

Ako zarobiť peniaze zo starých mobilov

Nechajte telefón vyčistiť



Buďte úprimní, keď získate upgrade alebo si kúpite nový model, ako často sa tieto staré telefóny odsunú do zadnej časti zásuvky a už ich nikdy neuvidíte? Platí pravidlo, že ak ste ho nepoužili posledný rok, pravdepodobne ho nikdy nepoužijete, takže si nájdite pár hodín, aby ste sa doma vyčistili. Prinajmenšom uvoľníte veľmi potrebný priestor vo svojom dome a nikdy neviete - môžete sedieť na bohatstve.

Vymeňte to

Zatiaľ čo predaj starého telefónu na stránke z druhej ruky alebo prostredníctvom sociálnych médií je možnosťou, obchodovanie s vaším telefónom na stránkach, ako je Envirofone, vám poskytuje dodatočnú ochranu. Môžete dokonca získať peniaze za poškodené telefóny, čo je ideálne, ak vaša stará technológia vyzerá, že už zažila lepšie časy.

Kúpte si lacný telefón alebo majte po ruke náhradné

Ak sa rozhodnete obchodovať teraz, môžete skončiť s prestávkou približne štyri až šesť týždňov bez telefónu, ale nebojte sa. Môžete si vyzdvihnúť lacné slúchadlo od predajcu renovovaných alebo použitých telefónov, aby ste boli v spojení pred uvedením na trh, alebo si môžete nechať po ruke starší telefón, ktorý budete používať mesiac pred uvedením na trh.

Apple ponuky

Kde môžem obchodovať s telefónom?

(Obrázok: )

Online spoločnosti ako napr Mazuma Mobile , Envirofone , Fonebank a MusicMagpie vám dá hotovosť výmenou za váš starý telefón. Akú hodnotu to má, zistíte zadaním modelu alebo čísla IMEI (to je 15-miestny kód na škatuli telefónu. Nájdete ho aj prostredníctvom SMS #06# ).

Ak je váš telefón poškodený alebo rozbitý, možno by stálo za to preskúmať, či sa vám oplatí telefón opraviť a následne ho predať. Spoločnosti zaoberajúce sa recykláciou telefónov platia najlepšie ceny za plne funkčné telefóny, takže ak má prasknutý displej, vaše zisky môžu utrpieť.

aldi easter otváracie hodiny 2019

ebay.co.uk a Amazon sú tiež dobrými miestami na predaj, pretože konkurenčné aukcie a možnosť nastaviť si vlastnú cenu znamenajú, že zo svojho zariadenia môžete vyťažiť ešte viac.

Alebo môžete predať svoj telefón online

Online trhovisko ebay.co.uk zdieľa niekoľko najlepších tipov na predaj vašej starej technológie, aby ste si mohli dovoliť upgrade na najnovší model.

1. Urobte si prieskum

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako odradiť zákazníka, je predraženie, preto si vopred zistite, akú hodnotu majú vaše položky na eBay, a uistite sa, že podľa toho naceníte svoj tovar.

2. Kľúčové slová a relevantnosť

Uistite sa, že v názve uvediete názov značky – pomôže to upútať pozornosť kupujúceho. Názov vášho záznamu by mal byť jasný a relevantný a mal by byť vždy napísaný správne. Dobrý popis je tiež dôležitý, aby pomohol kupujúcim zistiť všetko, čo o produkte potrebovali, a uistil ich pred kúpou.

3. Robte dobré snímky

A dobrý obrázok povie tisíc slov. Zahrnutie viacerých fotografií z rôznych uhlov vášho produktu je dobrý nápad. Čisté biele pozadie je bezpečnou voľbou a nezabudnite ukázať všetky štítky a obaly.

4. Čestnosť a komunikácia

Buď úprimný. Úplná zrozumiteľnosť akýchkoľvek škvŕn a škrabancov od začiatku znamená šťastného zákazníka. Odpovedajte na otázky kupujúcich čo najrýchlejšie a najprofesionálnejšie. Dobrá komunikácia pomôže kupujúcim dôverovať vám a nakupovať s dôverou.

5. Doprava

Je to dobrý nápad ponúknuť svoj tovar s dopravou zdarma. Mnohé elektronické položky sú dostatočne malé na to, aby ich bolo možné odoslať lacno, takže je to skvelý spôsob, ako urobiť nákup u vás oveľa atraktívnejším. Mohlo by to tiež pomôcť zacieliť na kupujúcich, ktorí filtrujú svoje vyhľadávania, aby sa im zobrazili iba položky s bezplatnou dopravou.

6. Podporujte spätnú väzbu

Zákazník spätná väzba je nevyhnutná, pretože dáva ostatným vedieť, že ste seriózny predajca a povzbudzuje ostatných, aby kupovali technológie vrátane renovovaných. Vždy povzbuďte šťastného zákazníka, aby sa podelil o spätnú väzbu na vašu službu.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: