Obrázky konceptu PlayStation 5 naznačujú, ako by mohla vyzerať konzola Sony na rok 2020

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je to jedna z najočakávanejších herných konzol všetkých čias a nové koncepčné obrázky nám teraz naznačili, čo PlayStation 5 mohla vyzerať.



victoria beckham sa namočí

Hráč Dan Kuhl vytvoril ohromujúce rendery založené na uniknutom devkitu PS5 pomocou Sony softvér 's Dreams.



Hovoriť s IGN Pán Kuhl vysvetlil, že hoci je dizajn založený na devikite, „snažil sa, aby to vyzeralo ako realistickejšia konzola, ktorá by bola príjemnejšia pre spotrebiteľov“.



Jeho koncept sa vyznačuje rovnakým charakteristickým dizajnom v tvare V ako v devkite, hoci samotná konzola má viac obdĺžnikový dizajn.

Pokiaľ ide o porty, zadná časť jeho konceptu obsahuje niekoľko portov HDMI, digitálny optický vstup, sieťový port, port príslušenstva PlayStation a konektor USB Type-C.

Obrázky konceptu PlayStation 5 (Obrázok: Twitter)



Jeho koncept sa vyznačuje rovnakým charakteristickým dizajnom v tvare V ako v devkite, hoci samotná konzola má viac obdĺžnikový dizajn. (Obrázok: Twitter)

Medzitým má predná časť konceptu ďalšie štyri porty USB spolu s centrálne namontovaným slotom pre diskovú jednotku.



Rovnako ako u všetkých konceptov, dizajn ešte musí potvrdiť spoločnosť Sony.

Spoločnosť Sony zostala zatiaľ v súvislosti s PlayStation tesná, hoci Jim Ryan, prezident Sony Interactive Entertainment, potvrdil dátum uvedenia na trh „Holiday 2020“.

Koncept PS5 (Obrázok: Twitter)

Povesti o PlayStation 5

V októbrovom blogu povedal: Keďže sme pôvodne v apríli predstavili našu konzolu novej generácie, vieme, že bolo veľa vzrušenia a záujmu počuť viac o tom, čo prinesie budúcnosť hier.

Dnes sa s hrdosťou môžem podeliť o to, že naša konzola novej generácie sa bude volať PlayStation 5 a spustíme ju včas pred sviatkami 2020.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: