Oživte svoje Lego a ďalšie hračky pomocou novej technológie Tio

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Problém s hračky je, že tie staré nikdy nie sú také vzrušujúce ako tohtoročný model.



Nové nevyhnutné veci, najnovšie verzie a funkcie umožňujúce aplikácie privádzajú deti k otravovaniu rodičov pre novú hračkársku techniku.



Cieľom Tio je vyriešiť tento problém.



billie piper chris evans

Je to aplikácia ovládaný motorizovaný svetelný blok, ktorý sa dá pripojiť k akejkoľvek starej hračke a pridať pohyb, animáciu, akciu a farebne kódované svetelné efekty.

Štartovacia sada Tio, ktorá je k dispozícii prostredníctvom svojej novinky Kickstarter kampaň, obsahuje dva motorizované LED bloky, magnetické držiaky, kolesá, vymeniteľné príslušenstvo, lepiace štítky a nálepky.

K dispozícii je dokonca aj rozprávková kniha, takže deti môžu začať s blokmi ihneď a zadarmo iOS / Android aplikácia.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Napríklad pripevnite bloky k Lego výtvory a Tio môže vytvárať jazdné autá, pohyblivé roboty a svietiace domy. V skutočnosti sa tento gadget dokonale hodí k populárnej stavebnej kocke a otvára nekonečné možnosti.

Podobne, s 3D tlačiarňou ThingMaker od Mattela, Tio ponúka spôsob, ako navrhnúť akúkoľvek 3D tlačenú hračku v pohybe a akcii.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Aplikácia je však miestom, kde sa veci naozaj chytia. Zisťuje, koľko blokov Tio sa používa, a dokáže ich inteligentne prepojiť, aby bola jazda mimoriadne jednoduchá. Môžete dokonca vopred nahrať rôzne pohyby a potom ich prehrať.

10 najlepších cestovných spoločností vo Veľkej Británii

Čítaj viac:

Spoluzakladateľ spoločnosti Tio Mario Morello zdôraznil, že „jednoduché používanie a intuitívnosť znamená, že ho môžu používať deti vo veku 3 rokov. Môžete ho kombinovať s akýmikoľvek predmetmi, hračkami, prístrojmi alebo 3D výtlačkami.

Súprava Tio spárovaná s kamerou Go Pro

Súprava Tio spárovaná s kamerou Go Pro

Morellov kolega, vynálezca Peter Spence, povedal, že Tio pracoval s ručne vyrobenými konštrukciami, 3D výtlačkami, ako aj existujúcimi hračkami, „magnetické držiaky vám umožňujú veľmi rýchlo pripevniť blok v priebehu niekoľkých sekúnd. Dodávame aj lepiace štítky, ktoré sa dajú pripevniť na čokoľvek.

Čítaj viac:

bol ronnie kray gay

V roku, kde Internet vecí je predurčený na to, aby bol v móde, za skromnú investíciu Tio ponúka spôsob, ako oživiť staré hračky, namiesto toho, aby jazdil za niečím novým.

Poradenstvo pre bábätká
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: