Nové bezdrôtové slúchadlá Sony s potláčaním hluku vám umožnia opustiť okolie jediným klepnutím

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Či už cestujete, idete do posilňovne alebo ste v kancelárii, potlačenie hluku je teraz nevyhnutnou funkciou, pokiaľ ide o akékoľvek slúchadlá na uši.



Výrobcom slúchadiel však nejaký čas chýbal trik, pretože ľudia často nechcú, aby bol vonkajší svet 100% času stlmený.



Vezmite si napríklad, ak potrebujete počuť oznámenia počas cestovania alebo ak sa niekto snaží upútať vašu pozornosť v kancelárii. Ak jazdíte na bicykli po cestách, je oveľa bezpečnejšie, ak počujete okolité dopravné zvuky. To je kde Sony Nastupujú najnovšie slúchadlá s potlačením hluku.



MDR-1000X sú nastavené tak, aby vyzvali ľudí, ako sú Bose QuietComfort 35 a Sennheiser Momentum Wireless, pričom Sony na technologickej výstave IFA v Berlíne oznámilo svoje nové prémiové slúchadlá s potlačením hluku.

kto je x kúzelník

Krása týchto slúchadiel Bluetooth spočíva v tom, že si môžete vybrať medzi tromi rôznymi režimami potláčania hluku v závislosti od situácie, v ktorej sa nachádzate. K dispozícii sú „Personal NC Optimizer“, „Režim okolitého zvuku“ a „Režim rýchlej pozornosti“.

Počnúc ich úplnými schopnosťami potláčania hluku, Sony tvrdí, že MDR-1000X ponúka „popredné úrovne potláčania hluku“ a po ich testovaní na IFA by som musel súhlasiť.



Keď som stál pred reproduktorom, ktorý bol špeciálne nastavený na reprodukciu hluku lietadla – nehovoriac o tom, že som stál v hlučnom konferenčnom centre – prepnutím do režimu „Personal NC Optimizer“ sa úspešne podarilo zredukovať všetok zhon. takmer nepočuteľné bzučanie.

Vylepšený proces filtrovania a technológia snímača hluku sú tiež prispôsobené tvaru vašej hlavy a spôsobu nosenia slúchadiel.



Jednoduchým stlačením tlačidla automaticky rozpozná, či máte dlhé vlasy alebo okuliare, a ak do vnútra preniká viac zvuku, aktivuje potlačenie hluku.

začiatočnícke nápady na halloween carving

Ako som však už uviedol, existuje veľa scenárov, v ktorých možno nebudete chcieť úplne odstrániť okolitý hluk. Spustite režim „Ambient Sound Mode“, ktorý vám stále umožňuje zostať pohltení hudbou, no umožňuje vám zachytiť hlasy a okolitý hluk.

Pri skúške som počul, ako niekto volá moje meno, ale ak by sa pustili do dlhšieho rozhovoru, netrvalo by dlho a povedal by som Čo? trochu príliš hlasno späť.

Našťastie však spoločnosť Sony neočakáva, že budete v tomto režime hovoriť, pretože do mixu pridala aj funkciu „Quick Attention“.

Podobne ako tlačidlo Beats na stlmenie zvuku, funkcia „Quick Attention“ vám umožňuje ľahko počuť, čo vám niekto hovorí, bez toho, aby ste si museli zložiť slúchadlá.

najlepšie vlasové produkty pre suché vlasy

Dotknutím sa ľavého náušníka sa prirodzený zvuk priamo zosilní a zároveň sa zníži hlasitosť hudby.

Funguje to prostredníctvom vstavaných mikrofónov, ktoré nahrávajú a zosilňujú vonkajší svet – fungujúc podobne ako načúvací prístroj, môžete jasne počuť, čo sa deje okolo vás.

Hlasy v tomto režime znejú trochu synteticky, ale určite by to pomohlo, keby ste potrebovali hovoriť s predavačom alebo zavolať taxík.

S alebo bez pôsobivého množstva možností potláčania hluku – tieto slúchadlá produkujú vysokokvalitný zvuk. Môžu tiež upgradovať komprimovanú hudbu na zvuk s vysokým rozlíšením a majú pôsobivú výdrž batérie 20 hodín.

MDR-1000X majú cenu 330 £ a pár si budete môcť vybrať od októbra.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: