Nová mobilná aplikácia, v ktorej môžete vyhrať skutočné zlato – takto sa môžete zapojiť

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Mobilná herná aplikácia je teraz rozdaná tisíc tehličky skutočného zlata svojim hráčom.



Mobilná hra Vykopať to zlato je prvým svojho druhu, ktorý oceňuje hráčov, ktorí trávia čas nad ich aplikáciou. Dokonca to hrajú aj celebrity!



„Systém ocenení“ mnohí v odvetví mobilných hier vnímajú ako budúcu normu, pričom aplikácie už hľadajú spôsoby, ako oceniť svojich hráčov.



Marnie z Geordieho Shorea je fanúšikom tejto hry (Obrázok: Kopajte to zlato)

Naposledy to bolo spomenuté v prípade hry Pokemon Go, ktorá sa zamerala na spoluprácu s obchodmi s cieľom poskytnúť zľavy a bezplatné výhody tým, ktorí hru hrajú na ich miestach.

Vykopať to zlato je hra, kde musíte vstúpiť do rôznych zlatých baní v hre, aby ste nazbierali čo najviac zlata. Zlato v hre sa potom prevedie na skutočné zlato, ktoré sa pošle hráčovi do domova kdekoľvek na svete.



1000. víťazka, 31-ročná Jemma Pritchard z Birminghamu, začala hrať po tom, čo videla online reklamu. Môj priateľ mi o tom povedal ako prvý. Hral to obsesívne a vždy sa mi páčila myšlienka ryžovania zlata, tak som sa rozhodol stiahnuť si to a vyskúšať to.

Louis Smith je veľký fanúšik (Obrázok: Kopajte to zlato)



Začal som to hrať len veľmi zbežne, aby som zistil, o čom je ten rozruch, ale potom prišli všetky tieto nové funkcie, takže som hral stále viac a viac, až som si uvedomil, že som naozaj blízko zlatého cieľa, a potom som hral. je to viac ako ktorákoľvek iná hra, ktorú som hral.

Potom, čo vyhrala skutočný 5-gramový zlatý prút (približná hodnota 150 £), aby bola 1000. príjemcom zlata z hry, povedala, že si ho zatiaľ nechám. Myslel som, že dostaneme maličký bar, aký vidíte v niektorých videách na YouTube, a to by bola pekná trofej, ale toto... Myslím, že si to stále nechám. Možno uvidím, či by som z toho mohol urobiť prsteň alebo niečo také. Myslím, že by to bolo jedinečné!

Hra sa už môže pochváliť viac ako 100 000 používateľmi a rýchlo rastie, pretože ľudia prechádzajú na aplikáciu, ktorá im niečo vráti.

Pri pohľade na Vykopať to zlato Na stránke Instagramu môžete vidieť, že aj celebrity majú nejaké zlaté tehličky, pričom olympijský medailista Louis Smith a hviezda Geordie Shore Marnie Simpson sú len dvaja hráči, ktorí už zlaté tehličky z hry dostali.

Vykopať to zlato je výtvor technologickej spoločnosti Project M so sídlom v Londýne a o jej doterajšom úspechu podnikateľ a tvorca Sean McNicholas povedal: Chceme, aby hráči mali pocit, že budú odmenení za svoj čas a námahu pri hraní hry. nie je lepší spôsob, ako to urobiť, ako byť ocenený skutočnými 24 karátovými zlatými tehličkami. Neexistuje žiadny limit na to, čo môžeme rozdávať, takže by mal hrať každý.

Vykopať to zlato je k dispozícii stiahnuť prostredníctvom obchodu s aplikáciami teraz alebo prejdite na www.digthatgold.com

Osoby mladšie ako 18 rokov musia mať pred hraním povolenie dospelej osoby alebo platiteľa účtu

Pozri Tiež: