Herné kazety Nintendo Switch zjavne chutia nechutne - ale existuje dobrý dôvod

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Konečne Nintendo Switch do predaja ide v piatok , vďaka čomu môžu nedočkaví hráči konečne dostať do rúk novú konzolu.



kódy britského policajného rádia

Ale recenzenti, ktorí dostali Prepínač Čoskoro ste si všimli niečo veľmi zvláštne na herných kazetách, ktoré sa s nimi dodávajú.



Na rozdiel od väčšiny herných konzol, ktoré pristupujú k hrám prostredníctvom diskov alebo digitálneho sťahovania, Switch sa spolieha na kazety, ktoré vyzerajú trochu ako SD karty, a zasúvajú sa do hornej časti konzoly.



Vložiť si kazetu do úst nemusí znieť ako prvá vec, ktorú by ste pri testovaní nového gadgetu urobili, no presne to niektorí recenzenti robili.

A ukázalo sa, že chutia nechutne.

Náplne boli zjavne potiahnuté netoxickou horkosťou nazývanou denatonium benzoát - ktorá sa tiež používa v roztoku na hryzenie nechtov.



Vo vyhlásení pre stránku s videohrami Polygón Nintendo vysvetlilo, že to bolo „aby sa zabránilo možnosti náhodného požitia“.

jose mourinho paul pogba

Vzhľadom na to, že Switch budú pravdepodobne používať malé deti – a pri rozmeroch 34 mm x 23 mm sú kazety eminentne nasávané – to znie ako skvelý nápad.



Nintendo switch

Nintendo switch (Obrázok: Nintendo)

Možno je len trochu zvláštne, že Nintendo o tom nikomu nenapadlo povedať.

koľko čačky na 6 stôp strom

Nintendo sa začne predávať dnes o polnoci u maloobchodných gigantov Amazon , Argos , Tesco a HRA všetci predávajú veľmi očakávané zariadenie za 279 £.

Za túto cenu získate kompletnú štartovaciu súpravu Nintento Switch – vrátane konzoly, oboch ovládačov Joy-Con, prepínacieho doku a káblov.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: