Nezničte si hodnotenie Uberu túto sezónu večierkov, postupujte podľa týchto najlepších tipov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Uber prezradil niekoľko užitočných tipov a trikov, ktoré vám pomôžu zachovať si vzácne hodnotenie v alkoholom nabitej sviatočnej sezóne.



Vaše hodnotenie Uberu bolo kedysi tajným spôsobom, ktorým spoločnosť pomáhala vodičom určiť, či vám stojí za námahu vyzdvihnúť, alebo či by ste mali chradnúť na ulici, chlastať sa a cítiť sa chladne a mizerne.



Spoločnosť nakoniec otvorila hodnotenia, aby jazdci mohli vidieť svoje, a teraz sa zobrazuje vedľa vášho mena. Keď požiadate o Uber, vodič môže vidieť vaše hodnotenie jazdca, je to jedna z mála informácií, ktoré vidí.



Aj keď o tom Uber nediskutuje, vodiči, ktorí hovoria o svojej práci online, hovoria, že ak má zákazník menej ako štyri hviezdičky, nikto ho nezdvihne alebo môže dlho čakať na vodiča, ktorý je pripravený ho vziať.

Preto je dôležité udržať si vysoké hodnotenie a 31 percent jazdcov priznáva, že sa v decembri správali horšie.

najlepší hráči vo fifa 16

Tipy na udržanie vysokého hodnotenia Uberu

Väčšina tipov je zdravý rozum. Nenechávajte vodiča čakať, správajte sa k autu a vodičovi slušne a nejedzte v aute – najmä nie urážlivo zapáchajúce jedlá.



Uber neprekvapivo odporúča používať Uber Eats na donášku jedla, keď sa vrátite domov.

Uber hovorí, že by ste mali používať Uber Eats na jedlo, namiesto toho, aby ste vodiča brali na obchádzku



Tiež sa neodporúča piť v aute chlast. Opití ľudia majú tendenciu rozlievať veci a robiť neporiadok v aute vášho vodiča vám určite prinesie nízke hodnotenie jazdca.

Tiež sa odporúča, aby vodiči nebavili pozerať sa na vás a vášho romantického partnera, ako padáte a špiníte sa vzadu v aute. Takže aj keď sa alkohol a romantika dobre dopĺňajú, najlepšie je odložiť si to, kým sa vrátite domov.

most kráľovnej Alžbety II

Nezabudni kde bývaš

Ľudia zrejme zabudnú, kde žijú, keď si vypili. To sa týka tých, ktorí sa nedávno presťahovali, ale Uber hovorí, že ľudia skončili na najrôznejších podivných miestach.

Najlepším návrhom je zadať svoju domácu adresu do aplikácie, ktorá uľahčuje rezerváciu jazdy domov, keď vám bude horšie. Uber hovorí, že ľudia niekedy po noci strávenej vonku skončia v nesprávnej krajine.

Myseľ sa krúti.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Tip na doplnenie hodnotenia jazdca

Uber nenaznačuje, že sprepitné je spôsob, ako si udržať vysoké hodnotenie, ale je logické, že by to pomohlo.

Tip môžete buď v aplikácii, alebo v hotovosti. Ak však chcete zvýšiť svoje hodnotenie, hotovostné sprepitné pred vystúpením z auta znamená, že vodič s väčšou pravdepodobnosťou zvýši vaše hodnotenie hviezdičkami, keď ukončí cestu v aplikácii pre vodiča Uber.

Príbehy Uberu
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: