Tento mesiac si nekupujte reproduktor Amazon Echo alebo Google Home – tu je dôvod

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Sú to dva z najpopulárnejších reproduktorov, ale ak uvažujete o kúpe Amazon Echo alebo a Google Domov, odporúčame odložiť.



Je to preto, že Amazon a Google tento mesiac uvádzajú na trh nové inteligentné reproduktory!



Google potvrdil, že minimálne jeden nový reproduktor bude predstavený 30. septembra spolu s množstvom ďalších hardvérových produktov.



Vysvetľuje: Pozývame vás, aby ste sa dozvedeli všetko o našom novom Chromecaste, našich inteligentných reproduktoroch a nových telefónoch Pixel.

Google tiež zverejnil obrázky a video zariadenia, ktoré vyzerá úplne inak ako jeho predchodcovia.

Nový reproduktor od Google by mohol prísť v pastelovo modrej farbe (Obrázok: The Verge)



Podľa The Verge, ktorým boli zaslané obrázky nového reproduktora, bude zariadenie v úžasnej pastelovo modrej farbe a dá sa postaviť na koniec alebo položiť na plocho.

Zdá sa, že video tiež ukazuje, ako sa reproduktor zdvíha a presúva po dome, čo naznačuje, že môže fungovať bez pripojeného napájacieho kábla.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Inteligentní asistenti

Medzitým Amazon organizuje 24. septembra spúšťacie podujatie, čo naznačuje, že tento týždeň by mohol byť odhalený nový reproduktor Amazon Echo.

Podrobnosti o novom reproduktore Amazonu sú dosť vzácne a zostáva nejasné, či to bude úplne nové zariadenie alebo upgrade na existujúce reproduktory Echo Dot a Echo Plus.

S Online vám prinesie všetky najväčšie oznámenia hneď, ako sa stanú - sledujte tento priestor!

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: