Craig McLachlan od susedov plače, keď priznáva, že život bol „zničený“ obvineniami zo sexuálnych útokov

3:00

Váš Horoskop Na Zajtra

Hviezda filmu Neighbors Craig McLachlan sa rozplakala, keď hovoril o oslobodení od obvinení zo sexuálneho napadnutia, ktoré mu „zničilo“ život.



Herec (55), ktorý stvárnil Henryho Ramsayho v televíznej šou Aussie, nakrútil po boku svojej priateľky Vanessy Scammell emotívne video, ktoré je uvedené v promo k jeho pripravovanému rozhovoru pre austrálsku televíziu 7NEWS Spotlight.



Odvtedy je to jeho prvý veľký rozhovor bol očistený súd v Melbourne v decembri minulého roka zo siedmich bodov obžaloby a šiestich prípadov napadnutia podľa zvykového práva.



Nasledovalo obvinenia niekoľkých hercov z produkcie The Rocky Horror Show z roku 2014, ktorí tvrdili, že Craig sa k nim správal nevhodne – tieto tvrdenia televízna hviezda vehementne poprela.

jennifer arcuri boris johnson

Všetky obvinenia voči hercovi boli zamietnuté a Craig teraz otvoril informácie o tom, ako utrpenie ovplyvnilo jeho a jeho partnerku klaviristu Vanessu.

V klipe Craig hovorí: „Vidíte, toto nie je len o titulku dňa, toto ničí životy.



Craig McLachlan a jeho partnerka Vanessa Scammell sa vo videu rozplakali (Obrázok: Sedem)

„Nie len mňa, chceš ma ukrižovať? Dobre. Pozrite sa, čo to urobilo s mojou krásnou partnerkou, pozrite sa, čo to každý deň robí s mojou rodinou.“



liverpool v west ham v televízii

Craig a Vanessa pri natáčaní videa plakali.

Prichádza po tom, čo predchádzajúci ukážkový klip pre rozhovor ukázal Craiga s rozstrapatenými vlasmi a huňatou bradou, ako sa pozerá do kamery a hovorí: „Dúfam, že vaše životy sú dobré, vážte si ich, pretože vám ich možno takto vziať“ a luskol prstami.

Craig McLachlan hral Henryho Ramsayho vo filme Neighbors počas 800 epizód (Obrázok: Fremantle Media/REX/Shutterstock)

víťaz cbb 2014

Predchádzajúca upútavka na rozhovor ukazovala herca so sivými vlasmi a bradou (Obrázok: Sedem)

Zatiaľ nie je odhalené, kedy bude rozhovor odvysielaný Down Under, ale šéfovia Channel 7 už predtým trvali na tom, že bude obsahovať „výbušné odhalenia a nikdy predtým nevidené zábery.

McLachlan v novembri na súde povedal, že objatia a bozky medzi účinkujúcimi sú v jeho oblasti „bežné“ a trval na tom, že akýkoľvek nevhodný kontakt na pódiu „mohol byť len náhodný“.

Pri vynesení rozsudku sudkyňa Belinda Wallingtonová povedala, že hoci prijala dôkazy niektorých štyroch sťažovateľov, nestačilo to na preukázanie obvinení – vrátane toho, že herec šteklil ženu na vnútornej strane stehna, keď bola na javisku.

Craig McLachlan a jeho partnerka Vanessa Scammell (Obrázok: WireImage)

Získajte všetky najnovšie správy o celebritách priamo do vašej schránky

Od tajných sporov a sexi škandálov až po najväčšie titulky šoubiznisu – naservírujeme vám dennú dávku klebiet.

Získajte informácie o všetkých svojich obľúbených celebritách pomocou nášho denného bulletinu, ktorý vám bude bezplatne doručený priamo do vašej schránky.

Môžete sa prihlásiť tu .

Magistrát Wallington vo svojom rozhodnutí uviedol, že výpovede „statočných a čestných svedkov“ o údajných incidentoch nepostačujú na preukázanie McLachlanovho úmyslu.

prasiatka greggs v prikrývkach

Craig sa objavil ako Henry Ramsay vo viac ako 800 epizódach populárneho austrálskeho mydla Neighbours.

Začiatkom 90. rokov hral aj v konkurenčnom austrálskom seriáli Home and Away ako Grant Mitchell.

Pozri Tiež: