Najlepšie akčné kamery pre rok 2019 – vyberte si z obľúbených vrátane Diji Osmo, GoPro a Intempo

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je skvelé žiť prítomným okamihom, ale je tiež pekné mať spomienku, na ktorú sa môžete obzrieť. Teraz môžete robiť oboje, s radom akčných kamier dostupných na trhu pre každý typ rozpočtu.



Na každodenné použitie a sem-tam zvláštne rýchle zachytenie budú naše smartfóny stačiť na snímanie videa a obrázkov v slušnej kvalite. Nevýhodou je, že smartfóny nie sú v skutočnosti navrhnuté na rachot a neúspech pri zachytávaní akcie.



Rovnako ako s nablýskanou DSLR môžu robiť krásne kvalitné videá, ale spájajú to s dobrodružstvom a to je potenciálne veľmi drahá chyba.



Akčné kamery sú užitočné, pretože sú dostatočne malé na to, aby boli vpredu a v strede, ale môžu dostatočne odolať prírodným živlom. Nižšie sme zhrnuli to najlepšie, čo si môžete kúpiť.

Najlepšie akčné kamery roku 2019

1. GoPro HERO7

GoPro HERO7

Teraz by sme nemohli mať prehľad akčných kamier bez jedného z domácich mien v technologickom svete. Gopro, obľúbený medzi vlogermi a blogermi, sa stal technologickou nevyhnutnosťou pre natáčanie bez námahy.



Nielenže je zariadenie vodotesné, takže dokonale dokáže zachytiť všetky vaše podvodné eskapády; má tiež hyper-hladkú stabilizáciu videa - efekt gimbalu môžete dosiahnuť aj bez gimbalu.

Za posledných pár rokov sa GoPro stalo jedným z obľúbených medzi blogermi a nadšenými cestovateľmi, ktorí dokážu zachytiť momenty s minimálnym úsilím.



Hlasové príkazy vám umožnia diaľkovo ovládať váš GroPro, keď máte obsadené ruky.

Cena: 288,98 GBP, Amazon - kúpiť tu teraz

2. Digitálny fotoaparát Sony DSC-RX0

Digitálny fotoaparát Sony DSC-RX0

Fotoaparát Sony DSC-RX0 je v našom súhrne s pomerne veľkým náskokom najdrahší. Tento malý stroj však v sebe skrýva niekoľko úžasných vlastností, s ktorými zápasia aj veľké mená.

Je schopný produkovať 4K Ultra HD video s externým zariadením a dokáže natáčať krátke série videa až do 1000 snímok za sekundu.

Je nárazuvzdorná, vodotesná a nárazuvzdorná – bez ohľadu na to, na akom dobrodružstve sa chystáte, táto kamera je tu pre jazdu a všetko s ľahkosťou zaznamená.

Cena: 599 £, Jessops - kúpiť tu teraz

3. Širokouhlá akčná kamera Intempo IPX8

Širokouhlá akčná kamera Intempo IPX8

Akčná kamera Intempo je cenovo dostupná voľba a skvelé východiskové miesto pre začiatočníkov, ktorí chcú nahrávať svoje eskapády.

Kamera sa môže pochváliť širokouhlým objektívom, ktorý zaisťuje zdokumentovanie všetkých akcií, má tiež vstavaný mikrofón a reproduktor, takže všetko, čo sa deje, budete počuť s krištáľovo čistými zvukmi.

Nafilmujte celý rad aktivít s týmto super kompaktným zariadením, dodáva sa s vodotesným puzdrom, ktoré vám umožní natáčať pod vodou alebo cez živly, ako chcete.

Cena: 22,05 GBP, Amazon - kúpiť tu teraz

4. Akčná kamera Discovery Adventures

Akčná kamera Discovery Adventures

Zachyťte všetku akciu v úžasnej kvalite 1080 HD, za menej ako 20 £ to nie je výhodná výhoda.

Vodotesné puzdro dodávané s kamerou vám umožní potápať sa až do hĺbky 30 metrov, s istotou, že vaša kamera je v bezpečí a zaznamenáva všetko, čo sa deje.

Ľahké a kompaktné zariadenie je vhodné nosiť so sebou, nech ste kdekoľvek.

Cena: 14,99 £, Ryman - kúpiť tu teraz

5. Akčná kamera DJI Osmo

Akčná kamera DJI Osmo

Akčná kamera je tento rok horúca na perách každého, keď sa dozviete o všetkých funkciách, s ktorými prichádza, nie je ťažké pochopiť prečo.

DJI Osmo má duálne obrazovky, ktoré vám umožnia byť za akciou alebo hviezdou show jediným stlačením tlačidla.

Zariadenie má zabudovanú stabilizáciu, vďaka ktorej je váš záznam čistý a bez otrasov bez ohľadu na to, aké akčné je dobrodružstvo.

Osmo môžete ovládať aj hlasovými príkazmi, takže akcia sa nikdy nemusí zastaviť.

Cena: 329,99 £, Argos - kúpiť tu teraz

6. Crosstour 4K akčná kamera

Crosstour 4K akčná kamera

Ak hľadáte slušnú kvalitnú akčnú kameru, ale nemáte radi cenovku, ktorá prichádza spolu s veľkými značkami - akčný model Crosstour 4K je blízko k ďalšej najlepšej veci.

Kamera má schopnosť snímania v rozlíšení 4K ultra HD bez potreby externých zariadení, je však dodávaná s externým mikrofónom a diaľkovým ovládaním pre jednoduché použitie a čistejší zvuk.

Vstavané Wifi vám umožňuje pripojiť zariadenie k smartfónu a voľne nahrávať obsah na platformy sociálnych médií. Slot HDMI tiež uľahčí sledovanie akcie na vašej veľkej obrazovke.

Cena: 43,99 GBP, Amazon - kúpiť tu teraz

7. Akčná kamera Polaroid Cube+ Mini Lifestyle

Mini Lifestyle akčná kamera Polaroid Cube+

Ak hľadáte zábavnú možnosť na zaznamenávanie malých vecí v živote, táto kocka Polaroid je nepredvídateľná možnosť, ktorú si zamilujete.

Kocka Polaroid je mini akčná kamera, ktorá zachytí všetku akciu v HD kvalite.

Zariadenie je odolné voči poveternostným vplyvom, striekajúcej vode a nárazom, takže s miniatúrnou pomôckou nie je potrebné byť šetrný. Má tiež magnetický klip, takže sa môžete rozhodnúť, či ho pripevníte, ak chcete.

Cena: 104,99 £, Robert Dyas - kúpiť tu teraz

8. Akčná kamera Olympus Tough TG Tracker 4K

Akčná kamera Olympus Tough TG Tracker 4K

Olympus TG Tracker nie je najkompaktnejšie zariadenie na zozname, má však niektoré špičkové vlastnosti, ktoré možno vidieť u niektorých veľkých mien v nahrávacích zariadeniach.

Jedna vec, ktorú môže tento fotoaparát sľúbiť, je akcia za každú cenu. Je vodotesný do 30 metrov, nárazuvzdorný do 100 kg a viac ako 2 metre odolný proti nárazom. Tento mohutný fotoaparát určite znesie trocha drsnosti.

Po odstránení mnohých kamier zo zoznamu sa tento môže pochváliť pôsobivým 204-stupňovým širokouhlým objektívom, s ktorým je možné zachytiť veľa aktivity bez toho, aby ste s ním museli pohybovať.

Cena: 195,76 GBP, Amazon - kúpiť tu teraz

9. Akčná kamera Garmin VIRB 360

Akčná kamera Garmin VIRB 360

Garmin VIRB je inteligentná akčná kamera s niektorými žiaducimi vlastnosťami – aj keď je na vyššom konci rozpočtovej stupnice.

Virb sa môže pochváliť súpravou senzorov G-Metrix, ktoré dokážu merať GPS, kompas, teplotu a dokonca aj rýchlosť – čo je vzrušujúca ďalšia vrstva údajov, ktorá sa pridá k záznamu vašej skúsenosti.

Môže byť tiež ponorený do vody do hĺbky 50 metrov, ako aj záznam vo Full HD pre vynikajúcu kvalitu záznamu.

Gabby Allen a Osborne

Cena: 499 £, Maplin - kúpiť tu teraz

10. Akčná kamera GoXtreme Pioneer

Akčná kamera GoXtreme Pioneer

Akčná kamera GoXtreme má 1080 pixelov a nahrávanie v rozlíšení 4K, vďaka čomu ponúka snímky a videá vo vynikajúcej kvalite, ktoré si budete môcť navždy vážiť.

Funkcie Wi-Fi zabudované do fotoaparátu vám umožňujú povoliť živé sledovanie, diaľkové ovládanie a zdieľanie súborov prostredníctvom aplikácie.

Okrem stabilizácie obrazu a vodotesnosti do 30 metrov môžete jednoducho zaznamenávať aj časozbery. Táto akčná kamera za menej ako 50 £ je úplná krádež.

Cena: 49,99 £, Argos - kúpiť tu teraz

Pozri Tiež: