Najlepšie športové slúchadlá na behanie alebo do posilňovne

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Najlepšie športové slúchadlá vám zostanú v uchu bez problémov, sú nepohyblivé a bez nepríjemných vypadávaní.



Budú tiež odolné voči potu a dažďu, odolajú prírodným živlom alebo obzvlášť energickému tréningu.



Samozrejme tiež chcete vynikajúcu kvalitu zvuku a schopnosť potláčať hluk, ideálne na utopenie vašich vlastných stonov a, čo je dôležitejšie, tých, ktorí pracujú okolo vás.



čisté imanie conor mcgregor 2021

Pre čo najmenej invazívne a bezproblémové bežecké a športové slúchadlá si musíte vybrať bezdrôtové verzie. Pretože je niečo nepríjemnejšie ako zachytenie kábla vo vašom oblečení, keď sa snažíte zostať sústredení na kondíciu? Myslíme si, že nie.

Nižšie sme teda zhrnuli tie najlepšie športové slúchadlá, aby ste si vždy mohli užiť inšpiratívne a bezproblémové cvičenie.

Najlepšie športové slúchadlá

jeden. Beats od Dr Dre Powerbeats Pro

Ide o zlatý štandard športových slúchadiel. Je ťažké ich poraziť kvalitou zvuku a vynikajúcou bezpečnosťou prispôsobenia.



A čo viac, deväťhodinová výdrž batérie znamená, že si môžete užiť dlhé behanie alebo cvičenie bez obáv, že zvuk na pozadí zmizne.

Nejaké nevýhody? Ťažko vyčítať, ale cena môže byť pre niekoho problematická. V tomto prípade však dostanete to, za čo zaplatíte.



Cena: 219 £, Amazon – kúpte tu teraz

dva. Bezdrôtové slúchadlá Bose SoundSport

Zvuková sila, tieto reproduktory budú všetkou motiváciou, ktorú potrebujete na poslednú míľu.

Vďaka ľahkým náušníkom ponúkajú skutočne bezpečné uchytenie, ktoré je zároveň pohodlné. Sú odolné voči potu a poveternostným vplyvom a možno ich spárovať s vybraným zariadením pomocou Bluetooth.

Príjemný bonus? Aplikácia Bose Connect umožňuje zdieľanie hudby s viac ako jedným párom slúchadiel, takže si môžete vychutnať rovnakú hudbu ako váš bežecký kolega.

Cena: 109 £, veľmi - kúpte tu teraz

3. Bezdrôtové bleskové slúchadlá Under Armour True

Ak je pre vás najdôležitejšia dlhá výdrž batérie, tieto športové slúchadlá vám pomôžu – s pôsobivými 25 hodinami. To však znamená, že batéria je pomerne veľká.

Medzi ďalšie funkcie patrí technológia Ambient Aware Technology, aby ste mohli počuť svoje okolie pre väčšiu bezpečnosť, keď beháte, a je tu tiež technológia TalkThru, vďaka ktorej môžete rýchlo komunikovať s partnerom na cvičenie.

Špunty do uší Sport Flex Fit zaisťujú bezpečný pocit a navyše sú odolné voči potu a vode.

Cena: 159 £, Currys PC World – kúpiť tu teraz

Štyri. Aftershokz Trekz Air

Tieto bezšnúrové športové slúchadlá, jedny pre skutočného mestského bežca, sú vybavené inteligentnou technológiou kostného vedenia, vďaka ktorej sa zvuk šíri cez vaše lícne kosti, takže vaše uši budú otvorené pre počúvanie ruchu okolo vás alebo ľudí okolo vás.

Sú ideálne pre začínajúcich športovcov a súťažných bežcov, pretože stále môžete počuť príkazy a premávku a zároveň naplno využívať motivačnú hudbu.

Majú obopínajúci titánový dizajn pre väčšie pohodlie a bezpečné uchytenie.

Cena: 98,99 GBP, Amazon - kúpiť tu teraz

5. Jabra Elite Active 65T

Ak váš rozpočet úplne nedosahuje Powerbeats Pro, tieto sú vynikajúcou alternatívou.

Skutočne bezdrôtové, prichádzajú s tromi rôznymi ušnými gélmi pre maximálne pohodlie. Kvalita zvuku je vynikajúca a batéria vydrží päť hodín na jedno nabitie a 15 hodín s nabíjacím puzdrom.

Cena: 129,48 GBP, Amazon - kúpiť tu teraz

Najlepšie slúchadlá

6. Športové bezdrôtové slúchadlá Sennheiser CX

Ak chcete pri každodennom cvičení špičkovú kvalitu zvuku, ale nechcete míňať veľa peňazí, tieto športové slúchadlá sú ideálne.

Sú známe svojou čistotou a vynikajúcimi basmi, sú tiež pohodlné, odolné voči potu a ponúkajú šesťhodinovú výdrž batérie s 10-minútovým rýchlym nabíjaním, ktoré ponúka hodinu prehrávania.

Ideálne pre všetko od behu, bežeckého pásu, crossfitu, cyklistiky a trekkingu. Cez Bluetooth môžete súčasne spárovať aj dve zariadenia.

Cena: 79 £, Amazon – kúpte tu teraz

7. Skutočné bezdrôtové slúchadlá do uší Huawei Freebuds 3

Ide o vynikajúci skutočne bezdrôtový otvorený pár športových slúchadiel s aktívnym potlačením hluku.

Nechýba vysoká kvalita zvuku, štvorhodinová výdrž batérie, vodeodolnosť a sú kompatibilné so všetkými univerzálnymi smartfónmi.

Cena: 169,99 GBP. Argos - kúpte tu teraz

8. Apple AirPods Pro

AirPods Pro (Obrázok: Apple)

Tieto bezdrôtové športové slúchadlá sa pripájajú k hodinkám Apple Watch alebo iPhone a poskytujú potlačenie hluku pre pohlcujúce tréningy.

Keď potrebujete počuť vonkajší svet, môžete prejsť do režimu transparentnosti. Ponúkajú prispôsobiteľné prispôsobenie s tromi veľkosťami flexibilných silikónových hrotov, z ktorých si môžete vybrať.

Poskytujú silný základ a čistý, čistý zvuk. A čo viac, môžete si dokonca nechať vygravírovať svoje iniciály.

Nie je v rozpočte? Namiesto toho vyskúšajte Apple AirPods za 159 £.

Cena: 249 £, Argos – kúpte teraz tu

Pozri Tiež: