The Surge review: Dark Souls sa stretáva s Deus Ex v akčnej RPG hre

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Dokončiť nepriateľa strašným útokom, ktorý má za následok rozsekanie končatín, je v hre The Surge od Deck13 Interactive do istej miery uspokojivé – a je to tiež dobrá práca, pretože toho budete robiť veľa.



Svet okolo hlavného hrdinu Warrena je v troskách – vylepšená technológia sa pomaly dostala k ľudstvu a vyústila do robotických cintorínov roztrúsených po celej krajine. Prírodné zdroje boli vysávané do sucha a ľudia sa obrátili na rozšírenú technológiu, aby pomohli prežiť.



Po tom, čo sa zdá byť neznesiteľne bolestivou operáciou pri inštalácii obleku s exoskeletom, sa Warren prvý deň v práci prebudí na šrotovisku – ale nie je to váš priemer, stretnúť sa so spolupracovníkmi a pozrieť si pár inštruktážnych videí, pretože sa stretáva s niektorými robotov, ktorí sa zbláznili.



Od malých dronov až po bývalých spolupracovníkov, ktorí sa stali verziami samých seba v štýle zombie, sa hráči stretnú s nebezpečnými nepriateľmi v tesnej blízkosti seba navzájom, takže je dôležité, aby ste sa vyrovnali so systémom boja a zároveň si zachovali zdravie a výdrž.

asda deň červeného nosa

Hlavnou zložkou príjemného boja v tejto hre je schopnosť špecificky zacieliť na slabšie končatiny, čím sa nepriateľ dostane k zemi rýchlejšie. Zníženie zdravia nepriateľa takmer na smrť vyzve hráča, aby popravil svojho nepriateľa štýlovo – často zahŕňa blok typu bojového umenia predtým, ako mu telom prerazí čepeľ alebo tupý predmet.

Rozkúskovanie konkrétnych končatín umožňuje Warrenovi získať nové brnenie a zbrane, ktoré použije vo svojom boji, aby obnovil rovnováhu vo svete, ktorý zažil katastrofické udalosti. Tieto predmety, spolu s Warrenovou silou a úrovňami zručností, sa dajú vylepšiť zbieraním technického odpadu od padlých nepriateľov a rozbitných predmetov rozptýlených na rôznych úrovniach.



Implantáty je možné nainštalovať aj pre dôležité vylepšenia, ako je regenerácia zdravia, zvýšenie výdrže a možnosť vidieť štatistiky zdravia nepriateľov.

hodnotenie hráčov man utd

Inšpiráciou hry je séria Dark Souls a je to zrejmé v mnohých ohľadoch. The Surge láka hráčov hlbšie do svojho technologického bludiska a pôsobí veľmi podobne ako „pokus a omyl“, pretože niektorých nepriateľov je jednoducho príliš ťažké poraziť, pokiaľ nemáte potrebné vylepšenia a zbrane.



Po porážke bude všetok váš technický šrot spadnutý na miesto, kde ste spadli, takže ak nie ste pripravení cestovať akokoľvek ďaleko, aby ste ho získali, budete musieť začať sekať nepriateľov o niečo bližšie k domovu. Existuje tiež časový limit na to, ako dlho musí hráč vyzdvihnúť uvedený technický odpad, kým sa zníži.

Ak sa vydáte ďalej, aby ste našli tých, ktorí prežili z komplexu CREO, odmení Warrena ďalšími výhodami, ktoré mu pomôžu v boji, ale strach zo straty značného množstva odpadu, ktorý by sa dal dobre využiť, je dosť skľučujúci, pretože úroveň obtiažnosti nepriateľa môže klesnúť. 'preliačina v tvojom brnení' na 'jeden zásah, dobrú noc krutý svet'.

Lekárske zátoky ponúkajú bezpečné útočisko pre Warrena a rôznych preživších, ktorých stretnete na svojich cestách, ako aj miesto, kde môžete bezpečne upgradovať svoju súpravu. Ale buďte varovaní, pretože rovnako ako Dark Souls sa nepriatelia objavia vždy, keď vstúpite do lekárskeho zálivu, na vzdialené miesto alebo keď zomriete.

stroj na kávové kapsle lidl

Pozadie hry má pre mňa nádych Deus Ex, čo sa týka futuristických miest a zamerania na rozšírenú technológiu, zatiaľ čo samotná hrateľnosť má kúsok Dark Souls a zdravú kopu Enslaved: Odyssey to the West.

Verdikt

The Surge ponúka hráčom hodiny vzrušujúceho skúmania v kombinácii s bojovou mechanikou, ktorá vás nabáda k opatrnosti a dôslednosti pri vstupe do boja.

Ak nám to technológia v budúcnosti urobí, možno budem musieť zobrať písací stroj z povaly.

Dostupnosť: PS4, Xbox One a PC.

Kópiu tejto hry pre PlayStation 4 nám vydavateľ poskytol na účely recenzie.

conor mcgregor boj uk čas
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: