Recenzia Motorola Sphere+: Skvelý nápad trpiaci kvalitou plastovej konštrukcie

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Či sa nám to páči alebo nie, smartfóny sa vzďaľujú od dôveryhodného 3,5 mm konektora pre slúchadlá.



Apple, Google a Motorola sa vzdali tohto spojenia na svojich vlajkových telefónoch a ďalší budú určite nasledovať.



Ak teda nechcete so sebou celý deň nosiť hardvérové ​​kľúče, budete musieť prejsť na pár bezdrôtových plechoviek. Existuje už veľa možností, ale Motorola robí so Sphere+ niečo trochu inak.



Vytvorené výrobnou spoločnosťou Binatone, ktorá licencuje názov Motorola Sphere+ je kombinácia Bluetooth reproduktorov a slúchadiel typu všetko v jednom .

Myšlienka je taká, že môžete počúvať cez reproduktor a potom len chytiť slúchadlá, keď sa potrebujete pohnúť a pokračovať v zážitku.

Je to pekný nápad a v praxi to funguje celkom dobre, je tu však niekoľko problémov.



Dizajn

Dizajn je tu tak trochu dvojsečná zbraň. Zatiaľ čo forma a prevedenie sú skvelé, kvalita zostavenia ponecháva veľa požiadaviek.

16W základná jednotka je veľká asi ako bowlingová guľa – vyzerá trochu ako model Hviezdy smrti – a navrchu je úhľadne otvor pre slúchadlá. Reproduktor slúži aj ako nabíjací dok, ktorý vybije slúchadlá, keď sa nepoužívajú. Na zadnej strane je AUX-in slot, ak nechcete používať Bluetooth a rovnako ako slúchadlá má reproduktorová jednotka integrovaný mikrofón, ktorý možno použiť na hovory.



Pokiaľ ide o slúchadlá, Binatone bol jednoznačne ovplyvnený štýlom Beats by Dre. Sú zakrivené a robustné a, žiaľ, príliš plastové. Aj keď to znamená, že sú celkom ľahké na dlhé obdobia počúvania, znamená to tiež, že sa na gadget necítia veľmi prémiovo stojí 180 libier .

Vonkajšia strana pravého náušníka obsahuje ovládacie tlačidlá na prehrávanie a zastavenie, prijatie hovoru alebo zvýšenie a zníženie hlasitosti. Slúchadlá sa tiež dajú zložiť, aby sa zlepšila prenosnosť.

Binatone uvádza 20-hodinový čas prehrávania na jedno nabitie, čo som zistil, že je na mieste. Reproduktory sú vodeodolné, takže sa nemusíte báť, že vás zachytí dážď, ale do sprchy by som ich nenosil.

Zvuk

So slúchadlami môžete odpustiť takmer čokoľvek, pokiaľ je zvuk, ktorý produkujú, dobrý. A zistil som, že Motorola Sphere+ tento koniec zjednávania celkom dobre obstála. Reproduktor je dostatočne hlasný bez skreslenia tónu.

Vydáva teplejší zvuk, ktorý som našiel aj pri slúchadlách. The Sphere+ bol vo svojej najlepšej forme s gitarovou jazzovou a rockovou hudbou, a nie s kvílením syntetizátorových elektronických alebo popových skladieb.

Dôležitou súčasťou bezdrôtových slúchadiel a reproduktorov je Bluetooth pripojenie a som rád, že Sphere+ neklesol signál, ani keď som ho testoval do dĺžok jeho 20-metrového dosahu. Váš telefón musíte spárovať samostatne s reproduktorom aj slúchadlami, aby ste mohli jeden zdvihnúť, keď sa druhý nepoužíva.

Záver

Sphere+ ponúka chutný malý audio balíček pre každého, kto chce prejsť na bezdrôtové pripojenie.

Má svoje nedostatky - kvalita zostavy nie je taká dobrá a reproduktor Bluetooth nie je taký dobrý ako vynikajúci UE Boom 2 . Ale skombinovať slúchadlá a základnú reproduktorovú jednotku je pekný nápad.

Ak hľadáte riešenie typu všetko-v-jednom, potom by to bolo slušné vydanie do domácnosti alebo kancelárie. Slúchadlá ani reproduktor neohromia samy o sebe, ale ich kombináciou dáva Motorola Sphere+ jedinečný predajný argument, keďže sa posúvame ďalej do bezdrôtového územia.

Motorola Sphere+ si môžete kúpiť tu.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: