Recenzia Monster ROC Live Life Loud: Aké sú vlastne slúchadlá Cristiana Ronalda?

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Môcť Cristiano Ronaldo vytiahnite rovnaký trik ako Dr Dre ?



Sú tam všetky ingrediencie: Hviezda Realu Madrid je jedným z najznámejších športovcov na svete a spoločnosť, ktorá vyrába jeho slúchadlá ROC Live Life Loud, je tá istá, ktorá pôvodne vyrábala Beats.



Existujú dokonca podobnosti v dizajne - veľký a objemný a navrhnutý tak, aby visel okolo krku ako módny kúsok, ktorý na vašich ušiach skutočne hrá hudbu.



Dokonca cena je zhruba rovnaka . Ronaldov Slúchadlá ROC Live Life Loud cez uši vás vyjdú na 250 £ zatiaľ čo slúchadlá Dre’s Beats Studio stoja úchvatných 269,95 libier.

Ale stoja za tú cenu? Vyskúšali sme pár, aby sme to zistili.

Monster ROC Live Life Loud: Dizajn

Slúchadlá Monster ROC Cristiano Ronaldo

(Obrázok: monsterproducts.com)



Akákoľvek nádej na tichý, nenápadný pár uší by sa mala okamžite vzdať. Sú to odvážne, odvážne kúsky čierneho plastu s lesklým zlatým lemom. Doslova neexistuje spôsob, ako ich nosiť bez toho, aby ste na seba neupútali pozornosť.

Náušníky sa skladajú dovnútra, aby ste ich v prípade potreby mohli schovať – ale pravdepodobne ich budete chcieť nosiť len na krku. Nemám malú hlavu, ale aj mne sa pri najužšom nastavení zdalo veľké. Vonkajšia krivka skladacích pántov mi dáva pocit, že boli takmer navrhnuté tak, aby vám viseli okolo krku – pričom vaša hlava bola len dodatočný nápad.



existuje bezdrôtová verzia slúchadiel k dispozícii, ale testoval som káblovú verziu – čo znamená, že na každom slúchadle máte 3,5 mm konektor pre slúchadlá, takže si môžete vybrať, čo vám vyhovuje. Vnútro čelenky má pogumovaný vankúšik a samotné náušníky sú tiež vhodne polstrované.

michael jackson jordan chandler
Slúchadlá Monster ROC Cristiano Ronaldo

(Obrázok: monsterproducts.com)

ROC nie sú nepríjemné na dlhodobé nosenie - ale to nie je problém. Problém je v tom, že dizajn mi jednoducho nefunguje. Vyzerá plasticky a tvrdo.

Možno, že ak ste medzinárodný futbalista, môžete tento vzhľad odniesť, ale pre nás ostatných to vyzerá hlúpo. A určite nestojí za 250 £.

Monster ROC Live Life Loud: Sound

Slúchadlá Monster ROC Cristiano Ronaldo

(Obrázok: monsterproducts.com)

Manchester United číslo 7

Zdá sa, že Ronaldo nemá konkrétny zvuk, ktorý by chcel presadiť – chce len, aby sme počuli každú nuanciu hudby. A aby som bol spravodlivý, Monster už nejaký čas vyrába slúchadlá a nerobí zlú prácu.

Únik zvuku je obmedzený na minimum a slúchadlá držali všetko pod kontrolou - spodný koniec nedominoval a výšky nikdy neboli plechové, ani keď som zvýšil hlasitosť. Zvuk je trochu obnažený – nie je tu žiadny pocit tepla, ktorý dodávajú niektoré slúchadlá na uši. Ak sa vám to páči, zistíte, že slúchadlá ROC od Monster sú vhodné.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Monster ROC Live Life Loud: Záver

Slúchadlá Monster ROC Cristiano Ronaldo

(Obrázok: monsterproducts.com)

Aj keď to majú byť slúchadlá, ktoré vybral Cristiano Ronaldo, pri pohľade na ne by ste to nespoznali. Nikde na dizajne nie je žiadny podpis ani značka. Bohužiaľ sa zdá, že ROC Live Life Loud je skôr krikľavým módnym doplnkom než skutočne pozoruhodnou súpravou slúchadiel.

Zvuk nie je zlý – určite som počul aj horšie – ale po pravde, nemám pocit, že by si to zaslúžili ich extrémne vysoká cena . Pokiaľ nie ste v móde, existujú aj iné možnosti, na ktoré by ste sa mali najskôr pozrieť.

načítavanie ankety

Mali by celebrity prestať podporovať slúchadlá?

DOTERAZ 0+ HLASOV

ÁNONIENajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: